• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • вина - емилия-романя

Резултати за

Вина - емилия-романя - Внос износ

  1. MARANELLO WINES

    Италия

    Предприятието MARANELLO WINES, e Производител, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, prosecco, moscato, sparkling wine, и Вина. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  2. AZIENDA AGRICOLA ZERIOLI S.N.C DI ZERIOLI FILIPPO & C. SOC. AGR.

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA ZERIOLI S.N.C DI ZERIOLI FILIPPO & C. SOC. AGR., e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Емилия-Романя, Шампанско и пенливи вина, Вина - Емилия-Романя, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Ziano Piacentino, Италия.

  3. AZIENDA VITIVINICOLA LUSENTI

    Италия

    Предприятието AZIENDA VITIVINICOLA LUSENTI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  4. CASALI VITICULTORI

    Италия

    Предприятието CASALI VITICULTORI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Седалището му е в/ъв Pratissolo Di Scandiano, Италия.

  5. CANTINA AZ. AGR. NERI ADRIANA FAM NERI E LELLI

    Италия

    Предприятието CANTINA AZ. AGR. NERI ADRIANA FAM NERI E LELLI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Седалището му е в/ъв cesena, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AX SRL

    Румъния

    Предприятието AX SRL, e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Емилия-Романя, Бои и лакове, Вина - Емилия-Романя, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Dragasani, Румъния.

  2. ENOICA SRL SOCIETA AGRICOLA

    Италия

    Предприятието ENOICA SRL SOCIETA AGRICOLA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Седалището му е в/ъв Mercato Saraceno, Италия.

  3. CANTINA COOPERATIVA VINI DI ROMAGNA

    Италия

  4. CATINO FOTO S.R.L.

    Италия