• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации - Австрия

Австрия
  1. WALTER SCHWAIGER

    Австрия

    Предприятието WALTER SCHWAIGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Leogang, Австрия.

  2. MARTIN RAFFETSEDER

    Австрия

    Предприятието MARTIN RAFFETSEDER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Grünburg, Австрия.

  3. COSTS & CONCEPTS GMBH

    Австрия

    Предприятието COSTS & CONCEPTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Фасониране и подвързване - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Информатика - софтуер, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Pfarrwerfen, Австрия.

  4. SPALT ELEKTROMECHANIK UND -MASCHINENBAU GMBH

    Австрия

    Предприятието SPALT ELEKTROMECHANIK UND -MASCHINENBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Frohnleiten, Австрия.

  5. BOSIO INDUSTRIEOFENBAU

    Австрия

    Предприятието BOSIO INDUSTRIEOFENBAU, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Celje, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VERDER GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието VERDER GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Центробежни помпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Центробежни помпи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. HP-TECH GMBH

    Австрия

    Предприятието HP-TECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Judenburg, Австрия.

  3. WINKLER GMBH

    Австрия

    Предприятието WINKLER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Alberndorf In Der Riedmark, Австрия.

  4. PICHLER FAHRZEUGTECHNIK GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието PICHLER FAHRZEUGTECHNIK GMBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Туристически коли, Строителни обекти - оборудване, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, и Туристически коли. Седалището му е в/ъв St. Veit An Der Glan, Австрия.

  5. ANGELIKA HOCHFILZER

    Австрия

    Предприятието ANGELIKA HOCHFILZER, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Kufstein, Австрия.

  1. ALOIS SCHWÖDIAUER

    Австрия

    Предприятието ALOIS SCHWÖDIAUER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Maria Neustift, Австрия.

  2. BERGER & KOPSEL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието BERGER & KOPSEL GESELLSCHAFT M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  1. AUTOHANDELS GMBH

    Австрия

    Предприятието AUTOHANDELS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Oberwart, Австрия.

  2. MICHAEL MARKL

    Австрия

    Предприятието MICHAEL MARKL, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Oberndorf In Tirol, Австрия.

  3. EHRLE-AUSTRIA GMBH

    Австрия

    Предприятието EHRLE-AUSTRIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Mondsee, Австрия.

  4. LEOPOLD GROSSALBER

    Австрия

    Предприятието LEOPOLD GROSSALBER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Ertl, Австрия.

  5. J&B HYDRAULIK-TEAM FRANZ JILCH

    Австрия

    Предприятието J&B HYDRAULIK-TEAM FRANZ JILCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Atzenbrugg, Австрия.

  6. BRIGGS & STRATTON AUSTRIA GES.MBH

    Австрия

    Предприятието BRIGGS & STRATTON AUSTRIA GES.MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Elsbethen-Glasenbach, Австрия.

  7. TRANSHELSA KORROSIONSSCHUTZTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието TRANSHELSA KORROSIONSSCHUTZTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Преработка на водите - уреди и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Leobersdorf, Австрия.

  8. HERBERT NADERER

    Австрия

    Предприятието HERBERT NADERER, e Разпространител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Груб строеж, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Eibiswald, Австрия.

  1. STEFAN RADLINGMAIER

    Австрия

    Предприятието STEFAN RADLINGMAIER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Aigen Im Ennstal, Австрия.

  2. JÜRGEN SCHOBER - PUMPENSERVICE

    Австрия

    Предприятието JÜRGEN SCHOBER - PUMPENSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв St. Stefan Ob Leoben, Австрия.

  3. LEOPOLD TRISKO

    Австрия

    Предприятието LEOPOLD TRISKO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Vitis, Австрия.

  4. PYRUS P.M.P. FEUERLÖSCHGERÄTE PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GESMBH

    Австрия

    Предприятието PYRUS P.M.P. FEUERLÖSCHGERÄTE PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GESMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  5. RAIFFEISEN-LAGERHAUS WEINVIERTEL MITTE REG.GEN.MBH

    Австрия

    Предприятието RAIFFEISEN-LAGERHAUS WEINVIERTEL MITTE REG.GEN.MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Laa An Der Thaya, Австрия.

  6. MARTIN SCHLOYER - BRANDSCHUTZ

    Австрия

    Предприятието MARTIN SCHLOYER - BRANDSCHUTZ, e Разпространител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Пожар - превозни средства и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Пожар - превозни средства и съоръжения, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Oberwölz, Австрия.

  7. NORIS FEUERSCHUTZGERÄTE GMBH

    Австрия

    Предприятието NORIS FEUERSCHUTZGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв St. Pölten, Австрия.

  8. NORIS FEUERSCHUTZGERÄTE GMBH

    Австрия

    Предприятието NORIS FEUERSCHUTZGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  9. HERBERT SCHOBER

    Австрия

    Предприятието HERBERT SCHOBER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв St. Andrä, Австрия.

  10. VORWAGNER KREISLAUFWIRTSCHAFT GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието VORWAGNER KREISLAUFWIRTSCHAFT GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мелничарство - машини и техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Мелничарство - машини и техника, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Pinsdorf, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации - Австрия

Брой резултати

80 Фирми

Категория