• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

АвстрияГрац и Щайeрмарк
  1. FRITSCH GMBH

    Австрия

    Предприятието FRITSCH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Großpesendorf, Австрия.

  2. RS-AUTOMATEN

    Австрия

    Предприятието RS-AUTOMATEN, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв St. Nikolai Ob Draßling, Австрия.

  3. GGS GROSSKÜCHEN UND GASTRONOMIEBEDARF SERVICE GES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието GGS GROSSKÜCHEN UND GASTRONOMIEBEDARF SERVICE GES.M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  4. PROGAMES HANDELS GMBH

    Австрия

    Предприятието PROGAMES HANDELS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Билярди, игрални маси и аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Билярди, игрални маси и аксесоари. Седалището му е в/ъв Kaindorf An Der Sulm, Австрия.

  5. KLM KARNER-LICKEL-MASCHINEN GES.MBH

    Австрия

    Предприятието KLM KARNER-LICKEL-MASCHINEN GES.MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GASTRO CENTER SÜD HANDELSGMBH

    Австрия

    Предприятието GASTRO CENTER SÜD HANDELSGMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Leibnitz, Австрия.

  2. PETER SKRILECZ

    Австрия

    Предприятието PETER SKRILECZ, e Производител, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Електричество - компоненти и части, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  3. KERN BUAM GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието KERN BUAM GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  4. ESPRESSOKLAUS

    Австрия

    Предприятието ESPRESSOKLAUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, Електродомакински уреди - големи уреди, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Sankt Magdalena Am Lemberg, Австрия.

  5. REISCHL GMBH

    Австрия

    Предприятието REISCHL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Pöllau Bei Hartberg, Австрия.

  1. PETER SCHAFZAHL - RATIONAL

    Австрия

    Предприятието PETER SCHAFZAHL - RATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Kumberg, Австрия.

  2. BOHNUS HANDELS GMBH

    Австрия

    Предприятието BOHNUS HANDELS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Vordernberg, Австрия.

  1. GASTHOF STRUDLWIRT MICHETSCHLÄGER

    Австрия

    Предприятието GASTHOF STRUDLWIRT MICHETSCHLÄGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Fischbach, Австрия.

  2. GGL GROSSKUECHEN-GASTROGERÄTE-LORBECK GMBH

    Австрия

    Предприятието GGL GROSSKUECHEN-GASTROGERÄTE-LORBECK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  3. MARTIN REITER - ESPRESSO-LINE

    Австрия

    Предприятието MARTIN REITER - ESPRESSO-LINE, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Trofaiach, Австрия.

  4. PELLINI CAFFE AUSTRIA

    Австрия

    Предприятието PELLINI CAFFE AUSTRIA, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Подправки, Какао и шоколад, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Judendorf-Straßengel, Австрия.

  5. QUICK-DBO GENERALVERTRIEB AUSTRIA

    Австрия

    Предприятието QUICK-DBO GENERALVERTRIEB AUSTRIA, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  6. GCS SERVICE ZWIRN GMBH

    Австрия

    Предприятието GCS SERVICE ZWIRN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Leibnitz, Австрия.

  7. GGP GMBH

    Австрия

    Предприятието GGP GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Месарница и колбасарница - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Вода - добив и снабдяване, Месарница и колбасарница - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vordernberg, Австрия.

  8. NEVA GASTRO SERVICE

    Австрия

    Предприятието NEVA GASTRO SERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  1. ZANUSSI-KAIER

    Австрия

    Предприятието ZANUSSI-KAIER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Dobl, Австрия.

  2. PETER ROTHSCHÄDL

    Австрия

    Предприятието PETER ROTHSCHÄDL, e Разпространител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  3. HANS STRÖBEL, GASTRO SERVICE

    Австрия

    Предприятието HANS STRÖBEL, GASTRO SERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Judenburg, Австрия.

  4. GASTROKONTAKTE RIEGER WOLFGANG

    Австрия

    Предприятието GASTROKONTAKTE RIEGER WOLFGANG, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Информатика - софтуер, Касови апарати, Офис - материали и пособия, Домашни мебели, Информатика - софтуер, Касови апарати, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Ehrenhausen, Австрия.

  5. FERDINAND PAAR GASTRONOMIEBEDARF GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието FERDINAND PAAR GASTRONOMIEBEDARF GESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Наем на промишлени съоръжения, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  6. MAY GMBH

    Австрия

    Предприятието MAY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Graz-Straßgang, Австрия.

Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

26 Фирми