• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Австрия

Австрия
  1. FRITSCH GMBH

    Австрия

    Предприятието FRITSCH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Großpesendorf, Австрия.

  2. DANIELI KAFFEE U. -MASCHINEN HANDELS GMBH.

    Австрия

    Предприятието DANIELI KAFFEE U. -MASCHINEN HANDELS GMBH., e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. GOTTFRIED LATZKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG & CO KOMMANDITGESELLSCHAFT

    Австрия

    Предприятието GOTTFRIED LATZKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG & CO KOMMANDITGESELLSCHAFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Enns, Австрия.

  4. JOHANN HOLZER

    Австрия

    Предприятието JOHANN HOLZER, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Довършителни работи, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Söll, Австрия.

  5. GGS GROSSKÜCHEN UND GASTRONOMIEBEDARF SERVICE GES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието GGS GROSSKÜCHEN UND GASTRONOMIEBEDARF SERVICE GES.M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SIEGFRIED WATZDORF

    Австрия

    Предприятието SIEGFRIED WATZDORF, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Oberwart, Австрия.

  2. AUTOMATEN STURMBERGER

    Австрия

    Предприятието AUTOMATEN STURMBERGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Arbing, Австрия.

  3. WOLFGANG SCHOBER CW-GEBRAUCHTGERAETE

    Австрия

    Предприятието WOLFGANG SCHOBER CW-GEBRAUCHTGERAETE, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Автомати. Седалището му е в/ъв Wilfersdorf, Австрия.

  4. JOHANN PETER FLETSCHBERGER

    Австрия

    Предприятието JOHANN PETER FLETSCHBERGER, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Flachau, Австрия.

  5. KÖGLERTECHNIK ING. ANDREAS KÖGLER

    Австрия

    Предприятието KÖGLERTECHNIK ING. ANDREAS KÖGLER, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Sauerbrunn, Австрия.

  1. OSWALD SALCHER

    Австрия

    Предприятието OSWALD SALCHER, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Flaurling, Австрия.

  2. JONOWA ELEKTRONIKSERVICE & VERTRIEBSGES.M.B.H.

    Австрия

    Предприятието JONOWA ELEKTRONIKSERVICE & VERTRIEBSGES.M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wein, Австрия.

  1. DIETMAR ERHART - AUTOMATENSERVICE

    Австрия

    Предприятието DIETMAR ERHART - AUTOMATENSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Telfs, Австрия.

  2. AC-FREDERIKSEN KG

    Австрия

    Предприятието AC-FREDERIKSEN KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. AQUAGAST WASSERAUFBEREITUNGS- UND GASTROTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието AQUAGAST WASSERAUFBEREITUNGS- UND GASTROTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schwarzach, Австрия.

  4. NUOVO CAFFÈ - R. PETER GMBH

    Австрия

    Предприятието NUOVO CAFFÈ - R. PETER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Korneuburg, Австрия.

  5. GASTHOF STRUDLWIRT MICHETSCHLÄGER

    Австрия

    Предприятието GASTHOF STRUDLWIRT MICHETSCHLÄGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Fischbach, Австрия.

  6. MENU EDTITION'E

    Австрия

    Предприятието MENU EDTITION'E, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  7. A & G SALZBURG VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Австрия

    Предприятието A & G SALZBURG VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  8. EURO HOTEL SUPPLY

    Австрия

    Предприятието EURO HOTEL SUPPLY, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Lienz, Австрия.

  1. MARTIN TEUFL GASTRO - GROSSKÜCHEN U GASTRONOMIEGERÄTE

    Австрия

    Предприятието MARTIN TEUFL GASTRO - GROSSKÜCHEN U GASTRONOMIEGERÄTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Henndorf Am Wallersee, Австрия.

  2. GRUBER SCHANKSYSTEME

    Австрия

    Предприятието GRUBER SCHANKSYSTEME, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Brixlegg, Австрия.

  3. HUPFER-EINRICHTUNGEN F. GROSSKÜCHEN SOWIE KRANKENHAUSBEDARF- HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Австрия

    Предприятието HUPFER-EINRICHTUNGEN F. GROSSKÜCHEN SOWIE KRANKENHAUSBEDARF- HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Perchtoldsdorf, Австрия.

  4. CUP SOLUTIONS MEHRWEG GMBH

    Австрия

    Предприятието CUP SOLUTIONS MEHRWEG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. GROSSKÜCHENTECHNIK AUSTRIA GMBH

    Австрия

    Предприятието GROSSKÜCHENTECHNIK AUSTRIA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Loosdorf, Австрия.

  6. GASTRO- UND KÜHLTECHNIK ALOIS LAUSSERMAYER GMBH

    Австрия

    Предприятието GASTRO- UND KÜHLTECHNIK ALOIS LAUSSERMAYER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Haag, Австрия.

  7. GGL GROSSKUECHEN-GASTROGERÄTE-LORBECK GMBH

    Австрия

    Предприятието GGL GROSSKUECHEN-GASTROGERÄTE-LORBECK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  8. KITZ GASTRO- UND HAUSHALTSTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието KITZ GASTRO- UND HAUSHALTSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kitzbühel, Австрия.

  9. BUCHBINDEREI CHRISTIAN FUCHS

    Австрия

    Предприятието BUCHBINDEREI CHRISTIAN FUCHS, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Saalfelden Am Steinernen Meer, Австрия.

  10. MESSER-SCHWARZ KG

    Австрия

    Предприятието MESSER-SCHWARZ KG, e Производител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Molln, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Австрия

Брой резултати

241 Фирми