• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - дърво

Резултати за

Внос-износ - дърво - Босна И Херцеговина

Босна и Херцеговина
  1. SAKIC D.O.O.

    Босна и Херцеговина

    Verified by europages badge

    Предприятието SAKIC D.O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени въглища, Дърва за горене, Дървени въглища, Дърва за горене, charcoal briquettes, Charcoal BBQ, hardwood charcoal, wood, и wood trade. Седалището му е в/ъв Busovaca, Босна и Херцеговина.

  2. LEGNO SERVICE LLC

    Босна и Херцеговина

    Предприятието LEGNO SERVICE LLC, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Bihac, Босна и Херцеговина.

  3. DALKAR D.O.O

    Босна и Херцеговина

    Предприятието DALKAR D.O.O, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Firewood, charcoal, briquettes, и firewood. Седалището му е в/ъв Ribnik, Босна и Херцеговина.

  4. MM FOREST PRODUCTS

    Босна и Херцеговина

    Предприятието MM FOREST PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на epal pallets, и pallet wood. Седалището му е в/ъв Saraybosna, Босна и Херцеговина.

  5. NATURAL PRODUCTS SUPPLIER

    Босна и Херцеговина

    Предприятието NATURAL PRODUCTS SUPPLIER, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Sarajevo, Босна и Херцеговина.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INVEST EM D.O.O.

    Босна и Херцеговина

    Предприятието INVEST EM D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Bihac, Босна и Херцеговина.

  2. BALKAN FRUIT, D.O.O.

    Босна и Херцеговина

    Предприятието BALKAN FRUIT, D.O.O., и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - дърво, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Gradacac, Босна и Херцеговина.

  3. SAGAR D.O.O. SARAJEVO

    Босна и Херцеговина