• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияБерлин и областта
  1. GEBR. SCHWABENLAND GROSSKÜCHEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието GEBR. SCHWABENLAND GROSSKÜCHEN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. VILLA KASTANIA GMBH

    Германия

    Предприятието VILLA KASTANIA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  3. THE REGENT BERLIN

    Германия

    Предприятието THE REGENT BERLIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  4. GASTROEXCHANGE BERLIN GMBH

    Германия

    Предприятието GASTROEXCHANGE BERLIN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. BUSINESSHOTEL BERLIN OHG

    Германия

    Предприятието BUSINESSHOTEL BERLIN OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KAFFEEMASCHINEN SERVICE BERLIN

    Германия

    Предприятието KAFFEEMASCHINEN SERVICE BERLIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. MONSATOR BERLIN-BRANDENBURGISCHE KUNDENDIENST GMBH

    Германия

    Предприятието MONSATOR BERLIN-BRANDENBURGISCHE KUNDENDIENST GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  3. SANTE DEL BEN KG

    Германия

    Предприятието SANTE DEL BEN KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  4. HOTEL AUSTRIANA

    Германия

    Предприятието HOTEL AUSTRIANA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. RABE & CO. OHG

    Германия

    Предприятието RABE & CO. OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  1. HOTEL BOGOTA

    Германия

    Предприятието HOTEL BOGOTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. GRIMM GASTRONOMIEBEDARF

    Германия

    Предприятието GRIMM GASTRONOMIEBEDARF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  1. KAFFEEVOLLAUTOMATEN CENTER INH. C. KARULE

    Германия

    Предприятието KAFFEEVOLLAUTOMATEN CENTER INH. C. KARULE, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. KAFFEERÖSTEREI TORREFAZIONE

    Германия

    Предприятието KAFFEERÖSTEREI TORREFAZIONE, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Какао и шоколад, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  3. BESTECKLISTE PAUL RAACKOW

    Германия

    Предприятието BESTECKLISTE PAUL RAACKOW, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  4. MAURICE PECHLER

    Германия

    Предприятието MAURICE PECHLER, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. TELLER, TISCH & TASSE SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието TELLER, TISCH & TASSE SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  6. KAFFEEDROM E.K.

    Германия

    Предприятието KAFFEEDROM E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, Електродомакински уреди - големи уреди, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  7. NORDINVESTITION HOTEL-BETRIEBS UND VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието NORDINVESTITION HOTEL-BETRIEBS UND VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  8. 07 SCHANKSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието 07 SCHANKSYSTEME GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  1. HOTEL GARNI HARDENBERG BETR. & VERW. GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL GARNI HARDENBERG BETR. & VERW. GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. HOTEL CITY GALLERY BERLIN

    Германия

    Предприятието HOTEL CITY GALLERY BERLIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  3. RHEINGOLD-HOTELBETRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието RHEINGOLD-HOTELBETRIEBS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  4. NOVOTEL BERLIN-SIEMENSSTADT

    Германия

    Предприятието NOVOTEL BERLIN-SIEMENSSTADT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. HOLLYWOOD MEDIA HOTEL GMBH

    Германия

    Предприятието HOLLYWOOD MEDIA HOTEL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  6. HOTEL ASTRID GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL ASTRID GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  7. RELAIS & CHATEAUX GMBH

    Германия

    Предприятието RELAIS & CHATEAUX GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  8. HOTEL BERLINER HOF GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL BERLINER HOF GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  9. GASTRODINO - GASTRONOMIEBEDARF & GROSSKÜCHENGERÄTE

    Германия

    Предприятието GASTRODINO - GASTRONOMIEBEDARF & GROSSKÜCHENGERÄTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  10. KAFFEE-SERVICE BERLIN PETER GANSS GMBH

    Германия

    Предприятието KAFFEE-SERVICE BERLIN PETER GANSS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

97 Фирми