• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияМайнц и Райнланд-Пфалц
  1. TONI ZIMMERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието TONI ZIMMERMANN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Spall, Германия.

  2. BECK CATERING EQUIPMENT

    Германия

    Предприятието BECK CATERING EQUIPMENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Münster-Sarmsheim, Германия.

  3. WALDHOTEL ALBACHMÜHLE

    Германия

    Предприятието WALDHOTEL ALBACHMÜHLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Wasserliesch, Германия.

  4. LANDHAUS ST. URBAN HOTELBETRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието LANDHAUS ST. URBAN HOTELBETRIEBS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Газирани безалкохолни напитки, Гастрономия - специалитети, Бира, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Naurath, Германия.

  5. HOTEL KICKERT

    Германия

    Предприятието HOTEL KICKERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Mettendorf, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOTEL RÜNZ GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието HOTEL RÜNZ GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Kaltenengers, Германия.

  2. SEEHOTEL GELTERSWOOG

    Германия

    Предприятието SEEHOTEL GELTERSWOOG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Kaiserslautern, Германия.

  3. HOTEL-RESTAURANT "ZUM-SÄNGER AN DER AHR"

    Германия

    Предприятието HOTEL-RESTAURANT "ZUM-SÄNGER AN DER AHR", e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Neuenahr-Ahrweiler, Германия.

  4. KUCHER’S LANDHOTEL

    Германия

    Предприятието KUCHER’S LANDHOTEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Darscheid, Германия.

  5. ALBERT VAL. SCHNEIDER

    Германия

    Предприятието ALBERT VAL. SCHNEIDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв St. Martin, Германия.

  1. DEYNIQUE COSMETICS GMBH

    Германия

    Предприятието DEYNIQUE COSMETICS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Westerburg, Германия.

  2. GARTENSTADT HOTEL BEATE BECKER E.K.

    Германия

    Предприятието GARTENSTADT HOTEL BEATE BECKER E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Ludwigshafen, Германия.

  1. LAVAZZA CORTOLUNGO ESPRESSO INH. GARY ASEL

    Германия

    Предприятието LAVAZZA CORTOLUNGO ESPRESSO INH. GARY ASEL, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Bellheim, Германия.

  2. JOSEF SCHABERGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието JOSEF SCHABERGER GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Gau-Algesheim, Германия.

  3. FLAIR HOTEL AM ROSENHÜGEL

    Германия

    Предприятието FLAIR HOTEL AM ROSENHÜGEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Cochem, Германия.

  4. ROLAND ZADRA HOTELLERIE SERVICE KG

    Германия

    Предприятието ROLAND ZADRA HOTELLERIE SERVICE KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Zweibrücken, Германия.

  5. HOTEL PETRONELLA

    Германия

    Предприятието HOTEL PETRONELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Bergzabern, Германия.

  6. HOTEL PFÄLZER HOF GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL PFÄLZER HOF GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Lauterecken, Германия.

  7. LOWE REFRIGERATION DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието LOWE REFRIGERATION DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Klingelbach, Германия.

  8. LAND & GOLF HOTEL STROMBERG GMBH

    Германия

    Предприятието LAND & GOLF HOTEL STROMBERG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Stromberg, Германия.

  1. HOTELPRODUKTE PETER ZVOLSKY

    Германия

    Предприятието HOTELPRODUKTE PETER ZVOLSKY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Stromberg, Германия.

  2. HOTEL ST. STEPHANUS

    Германия

    Предприятието HOTEL ST. STEPHANUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Zeltingen-Rachtig, Германия.

  3. DIEHL’S HOTEL GMBH

    Германия

    Предприятието DIEHL’S HOTEL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Koblenz, Германия.

  4. GASTROTECNICA GROSSKÜCHENMASCHINEN SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието GASTROTECNICA GROSSKÜCHENMASCHINEN SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухни - мебелно обзавеждане, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Speyer, Германия.

  5. HOTEL ZUR PFALZ

    Германия

    Предприятието HOTEL ZUR PFALZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Kandel, Германия.

  6. HOTEL SCHOLZ

    Германия

    Предприятието HOTEL SCHOLZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Koblenz, Германия.

  7. BERTRICHER HOF GMBH

    Германия

    Предприятието BERTRICHER HOF GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Bertrich, Германия.

  8. MIETSERVICE SINA GESCHIRRVERLEIH SPENGLER

    Германия

    Предприятието MIETSERVICE SINA GESCHIRRVERLEIH SPENGLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Седалки за превозни средства, Домашни мебели, Маси и столове, Фотьойли и канапета, Седалки за превозни средства, Домашни мебели, Маси и столове, и Фотьойли и канапета. Седалището му е в/ъв Mainz, Германия.

  9. HOTEL STRAND-CAFÉ, INH. RAINER BODEN

    Германия

    Предприятието HOTEL STRAND-CAFÉ, INH. RAINER BODEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Roßbach, Германия.

  10. HOTEL SCHLOSS MONTABAUR

    Германия

    Предприятието HOTEL SCHLOSS MONTABAUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Montabaur, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

154 Фирми