• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Търговец На Едро - Германия

ГерманияТърговец на едро
  1. ELEKTRO STRODTHOFF GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ELEKTRO STRODTHOFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

  2. ELEMENTURA GMBH

    Германия

    Предприятието ELEMENTURA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for the hotel industry, Green tourism - amenities, и hotel amenities. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

  3. WOLF GMBH

    Германия

    Предприятието WOLF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sulzbach, Германия.

  4. GASTRO UZAL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GASTRO UZAL GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

  5. SCHIFFMANN SERVICE +PARTS

    Германия

    Предприятието SCHIFFMANN SERVICE +PARTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bochum, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GEBR. SCHWABENLAND GROSSKÜCHEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието GEBR. SCHWABENLAND GROSSKÜCHEN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. AVOLA GMBH

    Германия

    Предприятието AVOLA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кафеварки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кафеварки, и espresso coffee machine repairs. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

  3. GROSSKÜCHENTECHNIK KÖLN INH. THOMAS FRITSCH

    Германия

    Предприятието GROSSKÜCHENTECHNIK KÖLN INH. THOMAS FRITSCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kerpen, Германия.

  4. GASTRO-INN GMBH

    Германия

    Предприятието GASTRO-INN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на cutlery for hotels. Седалището му е в/ъв Erftstadt, Германия.

  5. BECK CATERING EQUIPMENT

    Германия

    Предприятието BECK CATERING EQUIPMENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Münster-Sarmsheim, Германия.

  1. KIWATEC GROSSKÜCHEN- UND REINIGUNGSTECHNIK JOHANN E. POLUSCHKIN

    Германия

    Предприятието KIWATEC GROSSKÜCHEN- UND REINIGUNGSTECHNIK JOHANN E. POLUSCHKIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bensheim, Германия.

  2. BAUERMÜHLE ONLINE

    Германия

    Предприятието BAUERMÜHLE ONLINE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Професионални кафе-машини, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Landshut, Германия.

  1. WAK INNOVATION GMBH

    Германия

    Предприятието WAK INNOVATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кухни - мебелно обзавеждане, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  2. ESPRESSOXXL.DE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието ESPRESSOXXL.DE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wildau, Германия.

  3. PRIMO AROMA

    Германия

    Предприятието PRIMO AROMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bottrop, Германия.

  4. W&S KAFFEE INH. THOMAS SCHULZ

    Германия

    Предприятието W&S KAFFEE INH. THOMAS SCHULZ, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Linsengericht, Германия.

  5. NIVONA APPARATE GMBH

    Германия

    Предприятието NIVONA APPARATE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  6. GASTROTECHNIK KUHN

    Германия

    Предприятието GASTROTECHNIK KUHN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухни - мебелно обзавеждане, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  7. ADALBERT ZELLNER GMBH

    Германия

    Предприятието ADALBERT ZELLNER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Iserlohn, Германия.

  8. INN-GASTRO EINRICHTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието INN-GASTRO EINRICHTUNGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Visbek, Германия.

  1. HOFFMEYER-WAAGEN

    Германия

    Предприятието HOFFMEYER-WAAGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wallenhorst, Германия.

  2. NEUETISCHKULTUR.DE INH. RICO KRETSCHEL E.K.

    Германия

    Предприятието NEUETISCHKULTUR.DE INH. RICO KRETSCHEL E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Döbeln, Германия.

  3. ALBERT & MICHAEL VOGLER GMBH

    Германия

    Предприятието ALBERT & MICHAEL VOGLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Berg, Германия.

  4. PACKIN_PP

    Германия

    Предприятието PACKIN_PP, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  5. COFFEEFREAK®

    Германия

    Предприятието COFFEEFREAK®, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Преработка на водите - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Алкохолни и спиртни напитки, Преработка на водите - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  6. CAPPUPLUS POINTSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието CAPPUPLUS POINTSERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Какао и шоколад, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

  7. AZZARELLO HANDELS-GMBH

    Германия

    Предприятието AZZARELLO HANDELS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Автомати. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  8. KARL BROCKHAGEN INH. RALF BROCKHAGEN E.K.

    Германия

    Предприятието KARL BROCKHAGEN INH. RALF BROCKHAGEN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Вода - добив и снабдяване, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sundern, Германия.

  9. FRALI GMBH

    Германия

    Предприятието FRALI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rheine, Германия.

  10. LASSNER CATERING & EVENTAUSSTATTER

    Германия

    Предприятието LASSNER CATERING & EVENTAUSSTATTER, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Вода - добив и снабдяване, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Търговец На Едро - Германия

Брой резултати

575 Фирми