• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • изгребване на цистерни и резервоари

Резултати за

Изгребване на цистерни и резервоари

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Противоядрени скривалища - строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Терасиране - строителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Изгребване на цистерни и резервоари, Терасиране - строителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Изгребване на цистерни и резервоари. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. SCHLATTERER TANKANLAGENBAU - NL ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH

    Германия

    Предприятието SCHLATTERER TANKANLAGENBAU - NL ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Почистване - услуги, Изгребване на цистерни и резервоари, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Почистване - услуги, и Изгребване на цистерни и резервоари. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. STELLER

    Германия

    Предприятието STELLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Изгребване на цистерни и резервоари, Почистване - услуги, и Изгребване на цистерни и резервоари. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  4. P. LUTZ GMBH TANKSCHUTZ U. INDUSTRIEVERWERTUNG

    Германия

  5. RASTATTER TANKREVISION L. GÄRTNER E.K.

    Германия