• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облицовки от пластмасова материя

Резултати за

Облицовки от пластмасова материя

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. OVE PLASMATEC GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    OVE specialises in the activation of plastic parts and the coating and treatment of surfaces of elastomers, moulded parts and O-rings used in industry. Our specialist knowledge of how to reduce friction and wear on elastic components aims to achieve functional, economic and environmentally friendly optimisation of seals which are subjected to dynamic stress in accordance with our customers' individual specifications. Modern plasma technology allows us to adjust the tribological properties of a wide range of elastomers in terms of all customer-specific variables using sophisticated, custom-controlled computer technology.

  2. ADELHELM UNTERNEHMENSGRUPPE

    Германия

    Предприятието ADELHELM UNTERNEHMENSGRUPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  3. H. WANGLER INDUSTRIELACKIERUNGEN

    Германия

    Предприятието H. WANGLER INDUSTRIELACKIERUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. EISEMANN & BÄHR GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието EISEMANN & BÄHR GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. HÜNI & CO. KG

    Германия

    Предприятието HÜNI & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Облицовки от пластмасова материя, Anti-corrosion, non-stick products, и Surface treatment. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. O + S BETONSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието O + S BETONSCHUTZ GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Довършителни работи, Облицовки от пластмасова материя, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  2. WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG

    Германия

    Предприятието WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, Довършителни работи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Jungingen, Германия.

  4. BILFINGER BERGER INSTANDSETZUNG GMBH

    Германия

    Предприятието BILFINGER BERGER INSTANDSETZUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Тавани, Промишлени подове и подови настилки, Груб строеж, Облицовки от пластмасова материя, Тавани, Промишлени подове и подови настилки, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. WAFFEN BECKER

    Германия

    Предприятието WAFFEN BECKER, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Видове спорт - принадлежности, Ски, зимни спортове - принадлежности, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Облицовки от пластмасова материя, Видове спорт - принадлежности, Ски, зимни спортове - принадлежности, и Лов и риболов - принадлежности и специални изделия. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  1. GABY BOCKSROCKER

    Германия

    Предприятието GABY BOCKSROCKER, e Разпространител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  2. HERBERT RAPP GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HERBERT RAPP GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Облицовки от пластмасова материя, Бои и лакове, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Pliezhausen, Германия.

  1. NANOGARDE GBR

    Германия

    Предприятието NANOGARDE GBR, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Облицовки от пластмасова материя, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, Почистване и поддръжка - принадлежности, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Облицовки от пластмасова материя, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  2. GERHARD HEICHE GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD HEICHE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Schwaigern, Германия.

  3. PRÄGETECHNIK BECHINGER GMBH & CO KG.

    Германия

    Предприятието PRÄGETECHNIK BECHINGER GMBH & CO KG., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. RAPP OBERFLÄCHENBEARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието RAPP OBERFLÄCHENBEARBEITUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  5. HASCHECK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

  6. ODV OBERFLÄCHEN-, DIENSTLEISTUNGS-, VERMITTLUNGS-GMBH

    Германия

  7. SIEGFRIED LAUGALIES

    Германия

    Предприятието SIEGFRIED LAUGALIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Knittlingen, Германия.

  8. XB ACOUSTICS

    Германия

    Предприятието XB ACOUSTICS, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. CONSTANTIA FROMM GMBH

    Германия

    Предприятието CONSTANTIA FROMM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  2. EMATEX

    Германия

    Предприятието EMATEX, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  3. ILATEC GMBH

    Германия

    Предприятието ILATEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  4. GS GESTELLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GS GESTELLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Строителство на промишлени сгради, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. SÜDPLAST GMBH

    Германия

    Предприятието SÜDPLAST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  6. INGENIEURINSTITUT FEIN

    Германия

    Предприятието INGENIEURINSTITUT FEIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  7. FOLIENSCHMIEDE, INH. MICHAEL PFEIFFER

    Германия

    Предприятието FOLIENSCHMIEDE, INH. MICHAEL PFEIFFER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  8. DRUCK- U. PRÄGETECHNIK WIFRIED EISENHARDT

    Германия

    Предприятието DRUCK- U. PRÄGETECHNIK WIFRIED EISENHARDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Stockach, Германия.

  9. KEIMKONZEPT

    Германия

    Предприятието KEIMKONZEPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  10. E + E VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието E + E VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Jettingen, Германия.

Филтри

Резултати за

Облицовки от пластмасова материя

Брой резултати

30 Фирми