• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • raw materials

Резултати за

Raw materials

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. HELMUT KÄLBERER GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HELMUT KÄLBERER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Süßen, Германия.

  2. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HARTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Огнеупорни керамични изделия, Суровини за керамичната промишленост, ceramics, electrical ceramics, technical, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Огнеупорни керамични изделия, и Суровини за керамичната промишленост. Седалището му е в/ъв Jestetten, Германия.

  3. RENA POLSKA SP. Z O.O.

    Германия

    Предприятието RENA POLSKA SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gütenbach, Германия.

  4. DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD.

    Германия

    Предприятието DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  5. CALISKAN GMBH

    Германия

    Предприятието CALISKAN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ACRYL DESIGN

    Германия

    Предприятието ACRYL DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  2. ZORKO GMBH

    Германия

    Предприятието ZORKO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, heating components, и Renewable energies. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. KRAMMER & MAHL GMBH

    Германия

    Предприятието KRAMMER & MAHL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  4. ROLEFF GMBH & CO. KG INDUSTRIEINSTANDHALTUNG

    Германия

    Предприятието ROLEFF GMBH & CO. KG INDUSTRIEINSTANDHALTUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Altbach, Германия.

  5. AREC ABFALL RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието AREC ABFALL RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  1. HURLER TRANSPORTE GMBH

    Германия

    Предприятието HURLER TRANSPORTE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Цимент и добавки, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  2. HÄUSLER KG

    Германия

    Предприятието HÄUSLER KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  1. DIESELWELT BRENNER GMBH

    Германия

    Предприятието DIESELWELT BRENNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, и Контрол и регулиране - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. KURT HÜTTER TRANSPORTE E.K. INH. ALFRED MERKLE

    Германия

    Предприятието KURT HÜTTER TRANSPORTE E.K. INH. ALFRED MERKLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международни куриерски служби, Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Wüstenrot, Германия.

  3. XAVER KLING AG BAUSTOFFE UND UMWELTTECHNIK

    Германия

    Предприятието XAVER KLING AG BAUSTOFFE UND UMWELTTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Цимент и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  4. PFLASTER-, ERD- UND KABELBAU GMBH

    Германия

    Предприятието PFLASTER-, ERD- UND KABELBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, Груб строеж, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  5. KAISER RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието KAISER RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hofstetten, Германия.

  6. BERNHARD KARWEL

    Германия

    Предприятието BERNHARD KARWEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Копиране на документи - офисна техника, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Копиране на документи - офисна техника, и Електричество - електроснабдителни съоръжения. Седалището му е в/ъв Ihringen, Германия.

  7. ANDREAS HAAS ERDBAU GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието ANDREAS HAAS ERDBAU GMBH & CO.KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Dunningen, Германия.

  8. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. KÖHLER GMBH

    Германия

    Предприятието KÖHLER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътен транспорт, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  2. UYSAL ABBRUCHUNTERNEHMEN

    Германия

    Предприятието UYSAL ABBRUCHUNTERNEHMEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. MAIER BAU GMBH

    Германия

    Предприятието MAIER BAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Строителни машини, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Dettighofen, Германия.

  4. KAMINSTEINWERK ERICH MÜLLER GMBH

    Германия

    Предприятието KAMINSTEINWERK ERICH MÜLLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени огнища, Органична химия - изходни материали и производни, Камини, декоративни печки и аксесоари, Камини - аксесоари, Промишлени огнища, Органична химия - изходни материали и производни, Камини, декоративни печки и аксесоари, и Камини - аксесоари. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  5. D. LANG BAUBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието D. LANG BAUBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Umkirch, Германия.

  6. SEASIDE EDELMETALLE

    Германия

    Предприятието SEASIDE EDELMETALLE, e Разпространител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Злато, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Злато, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  7. S + E KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието S + E KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  8. THYSSENKRUPP MATERIALS PROCESSING EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието THYSSENKRUPP MATERIALS PROCESSING EUROPE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Стомани, Специални стомани, Алуминий и сплави, Суровини за строителството, Стомани, Специални стомани, и Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  9. WETTERER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието WETTERER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Stetten, Германия.

  10. SGS-GMBH NIEDERLASSUNG SÜD

    Германия

    Предприятието SGS-GMBH NIEDERLASSUNG SÜD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Морски агенции - наематели на кораби, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Извънредни превози, Морски агенции - наематели на кораби, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, и Извънредни превози. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Raw materials

Брой резултати

937 Фирми