• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • екструзия на пластмаси - машини

Резултати за

Екструзия на пластмаси - машини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Германия

    Verified by europages badge

    Precision and experience are the right combination for satisfied customers. For us, precision is much more than dimensional accuracy. At BREYER, this term refers to accuracy in all areas. From precise planning, to outstanding production, quality and right through to on-time delivery. Precision at BREYER has a multidimensional nature due to its extensive experience: It is a true promise to our customers. BREYER is quality – made in Germany. The benefits for you of BREYER's manufacturing technology: In-house 3D programming, state-of-the-art turning and milling centre, ideal conditions for custom parts and small batches, special solutions are also possible, many decades of experience in plant engineering and just-in-time deliveries. The most important advantage offered by BREYER results from combining all manufacturing components – with just one contact, you get precision, expertise and reliability.

  2. DALAKER KUNSTSTOFFMASCHINEN KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието DALAKER KUNSTSTOFFMASCHINEN KG, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  3. GARGIULO GMBH

    Германия

    Предприятието GARGIULO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Nehren, Германия.

  4. EXTRUDEX KUNSTSTOFFMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието EXTRUDEX KUNSTSTOFFMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на thermoplastic material extrusion systems, extruders for plastics, extruders, и extruders. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  5. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Extruded pipes, и machines for working bars, sections and pipes. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PAMA-VAC

    Германия

    Предприятието PAMA-VAC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, Помпи, Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, и Помпи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. MAIER MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието MAIER MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Attenweiler, Германия.

  3. POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER

    Германия

    Предприятието POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  4. MOTAN HOLDING GMBH

    Германия

    Предприятието MOTAN HOLDING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. HELIX GMBH

    Германия

    Предприятието HELIX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, и Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  1. WEBER ULTRASONICS AG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WEBER ULTRASONICS AG, e Производител, и работи в сферата на ултразвукови режещи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Ultrasonic components, Consulting for ultrasonic technology, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic disintegrators, ultrasound welders, Ultrasonic welding of plastics, Ultrasonic transducers, и Cleaning generators. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  2. 3DSINT GMBH

    Германия

    Предприятието 3DSINT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Спояване на пластмаси - машини, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  1. S. + E. BRAUN GMBH GERÄTEBAU

    Германия

    Предприятието S. + E. BRAUN GMBH GERÄTEBAU, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  2. ILATEC GMBH

    Германия

    Предприятието ILATEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  3. WANNER TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието WANNER TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  4. RAYPACK KG

    Германия

    Предприятието RAYPACK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Наем на промишлени съоръжения, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. HAWO GERÄTEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HAWO GERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  6. TAO TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието TAO TECHNOLOGIES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. HS-SCHAUMSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието HS-SCHAUMSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  8. LB PRAEGE TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието LB PRAEGE TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на пластмаси - машини, Печат и набор - машини и техника, Щамповане на пластмаси - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  1. RINCO ULTRASONICS GMBH

    Германия

    Предприятието RINCO ULTRASONICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  2. GRAUFF GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GRAUFF GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  3. HANS ARNOLD GMBH

    Германия

    Предприятието HANS ARNOLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Формоване на каучук - машини, Plastic parts, Plastic parts for the automobile industry, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Формоване на каучук - машини. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  4. MASCHINEN-HANDEL.EU

    Германия

    Предприятието MASCHINEN-HANDEL.EU, e Разпространител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Армирани пластмаси - изливане, Пластмасови материи - машини за индустрията, Леене под налягане на пластмаси - машини, Армирани пластмаси - изливане, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Schwaigern/stetten, Германия.

  5. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Термично моделиране на пластмаси - машини, Термично моделиране на пластмаси - машини, thermoforming machines, packing machines, и brioche moulds. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  6. ARBURG GMBH + CO KG

    Германия

    Предприятието ARBURG GMBH + CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Plastics manufacturing, additives for plastic materials, и automation robotics. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  7. BÜHLER GMBH

    Германия

  8. SCHÜßLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието SCHÜßLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Леене под налягане на пластмаси - машини, Пластмасови материи - домашни артикули, и Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  9. DORN SPRITZGUß GMBH

    Германия

    Предприятието DORN SPRITZGUß GMBH, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Обработващи машини за разрязване, Нарязване на стомани и метали, Леене под налягане на пластмаси - машини, Обработващи машини за разрязване, и Нарязване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  10. CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER

    Германия

    Предприятието CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Екструзия на пластмаси - машини

Брой резултати

142 Фирми