• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • интернет и телефония

Резултати за

Интернет и телефония

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DETRA GMBH

    Германия

    Предприятието DETRA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, wholesale, Smartphone, Електроника - внос-износ, и Tablet distributor. Седалището му е в/ъв Esslingen Am Neckar, Германия.

  2. HUBCOM COMPUTER GMBH

    Германия

    Предприятието HUBCOM COMPUTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Автоматични наборни машини. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  3. COMPUTELE GMBH

    Германия

    Предприятието COMPUTELE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Телефонна техника по интернет. Освен това развива дейност и в сферата на voip telephony. Седалището му е в/ъв Zaberfeld, Германия.

  4. REFURBISHED ENTERPRISE LLC,

    Германия

    Предприятието REFURBISHED ENTERPRISE LLC,, e Разпространител, и работи в сферата на Електронни и видео игри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, Мобилни телефони, playstation, Лаптопи, и Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Stuttgart,, Германия.

  5. TELEDAT-RUHMER KOMMUNIKATIONSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието TELEDAT-RUHMER KOMMUNIKATIONSSYSTEME GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автоматични наборни машини. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TOKER TELECOM INH. ESME TOKER

    Германия

    Предприятието TOKER TELECOM INH. ESME TOKER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Мобилни телефони, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - строителни работи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Мобилни телефони, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. ASVG GMBH

    Германия

    Предприятието ASVG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Мобилни телефони, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Мобилни телефони, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  3. DER PREPAID VERGLEICH

    Германия

    Предприятието DER PREPAID VERGLEICH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на prepaid cards. Седалището му е в/ъв Bissingen, Германия.

  4. SIGA TELECOM GMBH

    Германия

    Предприятието SIGA TELECOM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Телекомуникации - периферна апаратура, Мобилни телефони, Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Телекомуникации - периферна апаратура, и Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  5. SCHÖCK MOBILFUNKZUBEHÖR

    Германия

    Предприятието SCHÖCK MOBILFUNKZUBEHÖR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура, Мобилни телефони, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Телекомуникации - периферна апаратура, Мобилни телефони, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. PD-TRADE

    Германия

    Предприятието PD-TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура, Мобилни телефони, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Телекомуникации - периферна апаратура, Мобилни телефони, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  2. HANDYSHOP TUTTLINGEN

    Германия

    Предприятието HANDYSHOP TUTTLINGEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  1. HANDYLIGA

    Германия

    Предприятието HANDYLIGA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на Smartphone. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  2. ZDS BÜROSYSTEME VERTRIEB & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието ZDS BÜROSYSTEME VERTRIEB & SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скенери, офисно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Факсмашини, Копиране на документи - офисна техника, Факсмашини, и Копиране на документи - офисна техника. Седалището му е в/ъв Walddorfhäslach, Германия.

  3. WERNER TANTZKY GMBH

    Германия

    Предприятието WERNER TANTZKY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура. Освен това развива дейност и в сферата на Факсмашини, Копиране на документи - офисна техника, Факсмашини, и Копиране на документи - офисна техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. HANDYSHOP KARLSRUHE

    Германия

    Предприятието HANDYSHOP KARLSRUHE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. TELENA FERNMELDE- U. DATENTECHNIK NAPPARELL GMBH & CO. KG.

    Германия

    Предприятието TELENA FERNMELDE- U. DATENTECHNIK NAPPARELL GMBH & CO. KG., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура. Освен това развива дейност и в сферата на Телефони, и Телефони. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  6. TELEROUND KOMMUNIKATIONSTECHNIK-HANDELS AKTIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието TELEROUND KOMMUNIKATIONSTECHNIK-HANDELS AKTIENGESELLSCHAFT, и работи в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Мобилни телефони, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, и Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  7. TA TRIUMPH - ADLER BADEN - WÜRTTEMBERG GMBH

    Германия

    Предприятието TA TRIUMPH - ADLER BADEN - WÜRTTEMBERG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура. Освен това развива дейност и в сферата на Факсмашини, Консумативи - принтери, Факсмашини, и Консумативи - принтери. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  8. RUG GEAR GMBH

    Германия

    Предприятието RUG GEAR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мобилна телефонна техника. Седалището му е в/ъв Lauda-Koenigshofen, Германия.

  1. HOT PHONE GMBH

    Германия

    Предприятието HOT PHONE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилна телефонна техника. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. TELEMEDIA GMBH

    Германия

    Предприятието TELEMEDIA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура. Освен това развива дейност и в сферата на Мобилни телефони, и Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Dürnau, Германия.

  3. TRIUMPH-ADLER HEILBRONN GMBH

    Германия

    Предприятието TRIUMPH-ADLER HEILBRONN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура. Освен това развива дейност и в сферата на Факсмашини, и Факсмашини. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. GFT BADEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GFT BADEN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура. Освен това развива дейност и в сферата на Мобилни телефони, и Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  5. PVT PRÄZISIONS-VERBINDUNGSTECHNIK UND STEUERUNGSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието PVT PRÄZISIONS-VERBINDUNGSTECHNIK UND STEUERUNGSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Телефония - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радиотелефони - уреди, и Радиотелефони - уреди. Седалището му е в/ъв Dettenhausen, Германия.

  6. 1A-TELEFONANSAGEN

    Германия

    Предприятието 1A-TELEFONANSAGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телефонни секретари и записващи устройства. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  7. GÖTEL GMBH

    Германия

    Предприятието GÖTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  8. MOCOS GMBH

    Германия

    Предприятието MOCOS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Телефонна техника по интернет. Седалището му е в/ъв Lauffen Am Neckar, Германия.

  9. MOBILSHOP GMBH

    Германия

    Предприятието MOBILSHOP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  10. EWT BREITBANDNETZE GMBH

    Германия

    Предприятието EWT BREITBANDNETZE GMBH, и работи в сферата на Телекомуникации - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Мобилна телефонна техника, и Мобилна телефонна техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Интернет и телефония

Брой резултати

33 Фирми