• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    TRO-Kost GmbH is a leading producer of dried vegetables, herbs and mushrooms for the food, animal feed and pharmaceutical industries. Our customers can expect the highest quality at attractive and fair market prices. Depending on what is required, we offer different cuts (flakes, cubes, granules, powder) or individual blends based on customer specifications or recipes. From cultivation and processing through to delivery – we offer everything from a single source.

  2. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, import/export, production and sale of fruit and vegetables, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fruit export. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  3. OBSTBAU WOCHNER

    Германия

    Предприятието OBSTBAU WOCHNER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stockach, Германия.

  4. OBSTHOF HARTMANN KG

    Германия

    Предприятието OBSTHOF HARTMANN KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Газирани безалкохолни напитки, Плодове, Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  5. ÖKO-OBST-BLANK OHG

    Германия

    Предприятието ÖKO-OBST-BLANK OHG, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DR. KOFFLER-HAITZ INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DR. KOFFLER-HAITZ INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

  2. HUCO-FRISCHFRUCHT GMBH

    Германия

    Предприятието HUCO-FRISCHFRUCHT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  3. HURM & SINN OBST GEMÜSE SÜDFRÜCHTE

    Германия

    Предприятието HURM & SINN OBST GEMÜSE SÜDFRÜCHTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  4. HERMANN SCHAUFLER

    Германия

    Предприятието HERMANN SCHAUFLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  5. STUMPF-EISELEIN

    Германия

    Предприятието STUMPF-EISELEIN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  1. NOVI-FRUCHTHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието NOVI-FRUCHTHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  2. UWE STEINLE

    Германия

    Предприятието UWE STEINLE, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lorch, Германия.

  1. ROLAND DIETZ

    Германия

    Предприятието ROLAND DIETZ, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.

  2. MUSSLER FRÜCHTEDIENST GMBH

    Германия

    Предприятието MUSSLER FRÜCHTEDIENST GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  3. GEMÜSE BOTZENHARD GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEMÜSE BOTZENHARD GMBH & CO. KG GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  4. GRÖTZINGER WARENGENOSSENSCHAFT RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието GRÖTZINGER WARENGENOSSENSCHAFT RAIFFEISEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градински инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Кучета - храни, Смески за добитък и домашни птици, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Кучета - храни, Смески за добитък и домашни птици, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. HERBERT VAN DER HAMM FRUCHTHANDESGESELLSCHAFT M.B.H.

    Германия

    Предприятието HERBERT VAN DER HAMM FRUCHTHANDESGESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. MG DIENSTLEISTUNGEN UG IMPORT & EXPORT

    Германия

    Предприятието MG DIENSTLEISTUNGEN UG IMPORT & EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове, packaged watermelons, exotic fruit, Замразени и дълбоко замразени плодове, и Fruit aromas. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. MICHAEL FREY

    Германия

    Предприятието MICHAEL FREY, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. TSIOURVAS GMBH

    Германия

    Предприятието TSIOURVAS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. GAUL HANDEL MIT OBST UND GEMÜSE

    Германия

    Предприятието GAUL HANDEL MIT OBST UND GEMÜSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.

  2. KANN & B

    Германия

    Предприятието KANN & B, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Import Export agents. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  3. OGM OBSTGROßMARKT MITTELBADEN EG.

    Германия

    Предприятието OGM OBSTGROßMARKT MITTELBADEN EG., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  4. KIPEPEO BIO & FAIR GMBH

    Германия

    Предприятието KIPEPEO BIO & FAIR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Neuffen, Германия.

  5. STAIGER GROSSMARKT GMBH

    Германия

    Предприятието STAIGER GROSSMARKT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. SABAL FAMILY FARM

    Германия

    Предприятието SABAL FAMILY FARM, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  7. BUONATO FRUIT GMBH

    Германия

    Предприятието BUONATO FRUIT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  8. FRANCE FRESH GMBH

    Германия