• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кристално стъкло

Резултати за

Кристално стъкло

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. BRUNO POSSELT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG + CO KG KRISTALLGLASWERK

    Германия

    Предприятието BRUNO POSSELT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG + CO KG KRISTALLGLASWERK, e Производител, и работи в сферата на Кристални съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Кристално стъкло, и Кристално стъкло. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  2. DOROTHEENHÜTTE WOLFACH BETRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието DOROTHEENHÜTTE WOLFACH BETRIEBS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кухо стъкло. Освен това развива дейност и в сферата на Кристални съдове, Стъкло зо промишлеността, Кристални съдове, и Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Wolfach, Германия.

  3. JOH. OERTEL & CO.

    Германия

    Предприятието JOH. OERTEL & CO., e Производител, и работи в сферата на Кухо стъкло. Освен това развива дейност и в сферата на Кристални съдове, Стъкло зо промишлеността, Кристални съдове, и Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  4. GEORG FRANKE

    Германия

    Предприятието GEORG FRANKE, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Бичен и обработен дървен материал, Кухо стъкло, Кристални съдове, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Бичен и обработен дървен материал, Кухо стъкло, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.