• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • мастила

Резултати за

Мастила

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. ARCOTEST GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    arcotest GmbH is a test ink manufacturer. Test inks enable users to determine the surface energy/surface tension of solids made of plastic, metal, glass or ceramic. This then allows the surface's adhesion potential for printing, bonding or varnishing to be determined using the wetting image. Providing specialist advice, guaranteeing specified values, making deliveries reliably and promptly, and collaborating with our customers nationally and internationally – these have been the foundations of our business for 40 years. For quality assurance purposes, the inks are tested using a state-of-the-art contact angle measurement device, taking into account the temperature and density. Safety data sheets provide information about handling, storage and transport regulations.

  2. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

    Германия

    Предприятието DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Мастила. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Flexo direct printing, Label printing systems, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и sheeting lines. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

  3. ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH

    Германия

    Предприятието ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Мастила, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Мастила. Седалището му е в/ъв Michelbach An Der Bilz, Германия.

  4. FARBEN SENNER E.K.

    Германия

    Предприятието FARBEN SENNER E.K., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, и Лепила, слепващи вещества и апликатори. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. KARL-PETER ESSER LACKFABRIK E.K.

    Германия

    Предприятието KARL-PETER ESSER LACKFABRIK E.K., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Мастила, Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Мастила. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IVM CHEMICALS GMBH

    Германия

    Предприятието IVM CHEMICALS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Мастила, Преработка на водите - препарати, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Бои и лакове, Мастила, Преработка на водите - препарати, и Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  2. LIQMET-EUROPE HEAD OFFICE

    Германия

    Предприятието LIQMET-EUROPE HEAD OFFICE, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  3. PPG INDUSTRIES GMBH

    Германия

    Предприятието PPG INDUSTRIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Мастила, Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Мастила. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. BAUFIX HOLZ- UND BAUTENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BAUFIX HOLZ- UND BAUTENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Мастила, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Бои и лакове, Мастила, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. RALA E. K.

    Германия

    Предприятието RALA E. K., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Мастила, Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Мастила. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  1. ARICI INKJET

    Германия

    Предприятието ARICI INKJET, e Производител, и работи в сферата на Мастила. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  2. F&L

    Германия

    Предприятието F&L, e Производител, и работи в сферата на Мастила. Освен това развива дейност и в сферата на Офис - материали и пособия, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Oberderdingen, Германия.

  1. MARABU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MARABU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Мастила. Освен това развива дейност и в сферата на Печатарско мастило, и Печатарско мастило. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  2. SIMPEX GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG DRUCKFARBENFABRIK

    Германия

  3. K+E DRUCKFARBEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

  4. FISCHER TEST TINTEN

    Германия

    Предприятието FISCHER TEST TINTEN, e Производител, и работи в сферата на Сикативи за мастила. Седалището му е в/ъв Steinmauern, Германия.

  5. ITW MORLOCK GMBH

    Германия

    Предприятието ITW MORLOCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Отпечатване с тампони (тампография). Освен това развива дейност и в сферата на Печатарско мастило, digital printers, и Печатарско мастило. Седалището му е в/ъв Dornstetten, Германия.

  6. STS SCHREIBGERÄTE-TECHNIK SCHWARZWALD GMBH & CO. KG

    Германия

  7. FELDGUT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FELDGUT GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Седалището му е в/ъв Reichenbach An Der Fils, Германия.