• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - дидактическа техника

Резултати за

Химия - дидактическа техника

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. H. NOWAK APPARATEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието H. NOWAK APPARATEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Научни уреди и инструменти, Химия - дидактическа техника, Научни уреди и инструменти, и Химия - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Maulburg, Германия.

  2. ARISTECH GMBH

    Германия

    Предприятието ARISTECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Дидактическа техника, Езиково обучение - дидактическа техника, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Информатика - периферни компютърни устройства, Дидактическа техника, Езиково обучение - дидактическа техника, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. PRODUKT + PROJEKT WOLFGANG MOLL

    Германия

    Предприятието PRODUKT + PROJEKT WOLFGANG MOLL, e Производител, и работи в сферата на Макети и модели - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дидактическа техника, simulators, simulation systems, и Дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Niederstotzingen, Германия.

  4. IVENDOR GMBH

    Германия

    Предприятието IVENDOR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мебели за преподавателската дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Дидактическа техника, Офисно оборудване - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. FLIPSKIN BY DIEMORGENMACHER UG

    Германия

    Предприятието FLIPSKIN BY DIEMORGENMACHER UG, e Производител, и работи в сферата на Мебели за преподавателската дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Дидактическа техника, Учебни дъски, Офисно оборудване - машини и техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Дидактическа техника, и Учебни дъски. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ERLER-ZIMMER GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието ERLER-ZIMMER GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Макети и модели - дидактическа техника, и Макети и модели - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Lauf, Германия.

  2. VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD

    Германия

    Предприятието VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD, e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Учебни дъски, Общо, постоянно и специализирано обучение, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Учебни дъски, и Общо, постоянно и специализирано обучение. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  3. BINDER GMBH

    Германия

    Предприятието BINDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, Химия - лабораторни изделия, Лаборатории - уреди и инструменти, air conditioning, Химия - лабораторни изделия, и Climatic chambers. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  4. RÜDT-INDUSTRIELACKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RÜDT-INDUSTRIELACKE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  5. DC DRUCKCHEMIE GMBH

    Германия

    Предприятието DC DRUCKCHEMIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Каучук - изделия, Набор, фотонабор и фотогравиране, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Каучук - изделия, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Ammerbuch, Германия.

  1. NUTRICON-UMWELTSCHUTZTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието NUTRICON-UMWELTSCHUTZTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. BIM KEMI GMBH

    Германия

    Предприятието BIM KEMI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Преработка на водите - препарати, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. CHEMIE-PRODUKTE LANGENHAN

    Германия

    Предприятието CHEMIE-PRODUKTE LANGENHAN, e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Преработка на водите - уреди и инсталации, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Машини и техника за химическата промишленост, Преработка на водите - уреди и инсталации, Органична химия - изходни материали и производни, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

  2. NATURAQUELL GMBH

    Германия

    Предприятието NATURAQUELL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  3. SCHWEITZER CHEMIE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWEITZER CHEMIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за химическата промишленост, Преработка на водите - уреди и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за химическата промишленост, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  4. GUNTHER BLUM DRUCK- UND FORMSTANZTEILE DESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието GUNTHER BLUM DRUCK- UND FORMSTANZTEILE DESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, Пластмаси - опаковки, Офисно оборудване - машини и техника, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, Пластмаси - опаковки, и Офисно оборудване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  5. KERSTIN STAEHLE U. CLEMENS DE BORTOLI GBR

    Германия

    Предприятието KERSTIN STAEHLE U. CLEMENS DE BORTOLI GBR, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Zaberfeld, Германия.

  6. CHESS CHEMISCHE ENTWICKLUNGS- UND SYNTHESE-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието CHESS CHEMISCHE ENTWICKLUNGS- UND SYNTHESE-SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Преработка на водите - препарати, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. ROYAL METALLE GMBH

    Германия

    Предприятието ROYAL METALLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  8. TBV DIETRICH ELSER

    Германия

    Предприятието TBV DIETRICH ELSER, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Abtsgmünd, Германия.

  1. POLAR CHEMIE

    Германия

    Предприятието POLAR CHEMIE, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  2. ALEXANDER EHM REGENERIERSTATION STUTTGART

    Германия

    Предприятието ALEXANDER EHM REGENERIERSTATION STUTTGART, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. AQUARICHTIG

    Германия

    Предприятието AQUARICHTIG, e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Медицинска хирургия - интрументи, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  4. GETEC INDUSTRIEGASE GMBH MEMBER OF GETEC GROUP

    Германия

    Предприятието GETEC INDUSTRIEGASE GMBH MEMBER OF GETEC GROUP, e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Мини и кариери - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Органична химия - изходни материали и производни, Газ и нефт - добив, Мини и кариери - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. IRENE SCHWENK

    Германия

    Предприятието IRENE SCHWENK, e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Tiefenbronn, Германия.

  6. KWV JURA-STEINWERKE GMBH

    Германия

    Предприятието KWV JURA-STEINWERKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Мини и кариери - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Мини и кариери - машини и техника, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Emmingen-Liptingen, Германия.

  7. ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH

    Германия

    Предприятието ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Мастила, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Мастила. Седалището му е в/ъв Michelbach An Der Bilz, Германия.

  8. RITZMANN-ELECTRONIC

    Германия

    Предприятието RITZMANN-ELECTRONIC, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Озвучаване - професионална техника, Улично осветление - промишлено и търговско, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Озвучаване - професионална техника, и Улично осветление - промишлено и търговско. Седалището му е в/ъв Weilheim, Германия.

  9. RHEINPERCHEMIE GMBH

    Германия

    Предприятието RHEINPERCHEMIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  10. WILDENBERG GMBH

    Германия

    Предприятието WILDENBERG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Химия - дидактическа техника

Брой резултати

35 Фирми

Категория