• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • heavy-machinery-equipment

Резултати за

Heavy-machinery-equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    For more than 55 years, we have been developing and producing testing machines in the Upper Swabian town of Riedlingen. One of our strengths is the design and production of high-quality special test machines according to individual customer specifications. From the smallest machine with an output of just a few newtons to 10, 000 kN pressure test machines weighing over thirty tonnes, our team of experienced engineers and technicians is able to realise the most demanding designs themselves. Due to our close contact with the leading centres and universities, we are always up to date when it comes to testing technology. Our membership of the Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), a specialist community for testing machines, guarantees you forward-looking technologies, outstanding quality and reliable service. An independent department deals with the development and adaptation of electronic assemblies on our test machines. There's a focus here on project planning and development according to customer-specific specifications. Hardware is produced by a subsidiary in Switzerland.

  2. SYS SYSTEMFILTRATION GMBH

    Германия

    Предприятието SYS SYSTEMFILTRATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  3. F + G FERNWÄRMETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието F + G FERNWÄRMETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  4. HAWEMA WERKZEUGSCHLEIFMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието HAWEMA WERKZEUGSCHLEIFMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

  5. GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PERNUMA GMBH KENNZEICHNUNGSSYSTEME

    Германия

    Предприятието PERNUMA GMBH KENNZEICHNUNGSSYSTEME, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за коване. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  2. INGENIEURBÜRO BGT ANTON SCHÜRER

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO BGT ANTON SCHÜRER, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Wain, Германия.

  3. TEKROB GMBH

    Германия

    Предприятието TEKROB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  4. RICHARD WENGERT

    Германия

    Предприятието RICHARD WENGERT, e Производител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Grünkraut, Германия.

  5. KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Willstätt, Германия.

  1. ALFA TOOLS SPEZIALMASCHINENFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието ALFA TOOLS SPEZIALMASCHINENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сериграфия - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Сериграфия - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Westerheim, Германия.

  2. LICON MT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LICON MT GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  1. EMSA TECHNIK

    Германия

    Предприятието EMSA TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  2. HS AUTOMATION GMBH

    Германия

    Предприятието HS AUTOMATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vöhringen, Германия.

  3. WAIBLINGER & BRAUN MASCHINENELEMENTE

    Германия

  4. INGENIEURBÜRO BLUHM

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO BLUHM, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. AMTEC ADVANCED MEASUREMENT MESSTECHNISCHER SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието AMTEC ADVANCED MEASUREMENT MESSTECHNISCHER SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lauffen, Германия.

  6. FIX -MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието FIX -MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Korb, Германия.

  7. BEAMTEC GMBH

    Германия

    Предприятието BEAMTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигащи устройства, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Повдигащи устройства, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Blaustein, Германия.

  8. MA.TEC MONTAGE- UND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MA.TEC MONTAGE- UND AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Oberkochen, Германия.

  1. VMECA GMBH

    Германия

    Предприятието VMECA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  2. LFK GMBH

    Германия

    Предприятието LFK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  3. SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER

    Германия

    Предприятието SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  4. WERNER BAYER GMBH

    Германия

    Предприятието WERNER BAYER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

    Германия

    Предприятието NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, и Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Korb, Германия.

  6. DEFRANCESCHI DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието DEFRANCESCHI DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. ARCUM GMBH

    Германия

    Предприятието ARCUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Промишлени смазки, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  8. BÜHLER SPANKORBFABRIK LÖRCH, KOHLER, SCHLEMMER FURNIERWERK GMBH

    Германия

    Предприятието BÜHLER SPANKORBFABRIK LÖRCH, KOHLER, SCHLEMMER FURNIERWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фурниране - машини и техника, и Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  9. PFUNDERER MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието PFUNDERER MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  10. PICOPLAST

    Германия

    Предприятието PICOPLAST, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Heavy-machinery-equipment

Брой резултати

334 Фирми

Категория