• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлени сушилни машини и центрофуги

Резултати за

Промишлени сушилни машини и центрофуги

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени сушилни машини и центрофуги. Освен това развива дейност и в сферата на driers for the chemical industry, vaccum mixer, и Inverting filter centrifuges. Седалището му е в/ъв Wangen Im Allgäu, Германия.

  2. AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени сушилни машини и центрофуги. Освен това развива дейност и в сферата на delicatessen meat dryers, spreading machines, и machines for bakeries. Седалището му е в/ъв Schwaigern, Германия.

  3. HASTRA

    Германия

    Предприятието HASTRA, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Печат и набор - машини и техника, Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  4. SCHREYER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHREYER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Промишлени сушилни машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Gerabronn, Германия.

  5. OPEL THERM GMBH

    Германия

    Предприятието OPEL THERM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Внос-износ на обработващи машини, и Промишлени сушилни машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.