• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кристално стъкло

Резултати за

Кристално стъкло

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. HARTMUT SCHWEIZER

    Германия

    Предприятието HARTMUT SCHWEIZER, e Разпространител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Кухо стъкло, Кристални съдове, Кристално стъкло, Художествена стъклария, Кухо стъкло, Кристални съдове, Кристално стъкло, и Художествена стъклария. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  2. MEINGLAS LTD.

    Германия

    Предприятието MEINGLAS LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухо стъкло, Кристални съдове, Стъкло зо промишлеността, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухо стъкло, Кристални съдове, и Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. GEORG FRANKE

    Германия

    Предприятието GEORG FRANKE, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Бичен и обработен дървен материал, Кухо стъкло, Кристални съдове, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Бичен и обработен дървен материал, Кухо стъкло, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.