• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cleaning products

Резултати за

Cleaning products

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. PURETECS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Since 2012, Puretecs has developed optimised solutions for the cleaning and protective coating of electronic assemblies. We specialise in hydrofluoroether (HFE) liquids and fluoropolymer coating materials. Thanks to our innovative cleaning, coating and combination systems as well as decades of acquired expertise, we can offer you convenient and cost-effective complete solutions that include process monitoring. Experts in production systems engineering, shipment processing and consultation will handle any enquiries you may have.

  2. VITALGA-NATURCOSMETIC

    Германия

    Предприятието VITALGA-NATURCOSMETIC, e Разпространител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, и cosmetic products for spas. Седалището му е в/ъв Reute, Германия.

  3. LEICHT SERVICE-CENTER GMBH

    Германия

    Предприятието LEICHT SERVICE-CENTER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Велосипеди, аксесоари и части, Велосипеди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Велосипеди, аксесоари и части, Велосипеди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Vöhringen, Германия.

  4. BINKELE GMBH

    Германия

    Предприятието BINKELE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Лепила, слепващи вещества и апликатори. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

  5. HANS-PETER PAULING ALOE VERA HANDEL

    Германия

    Предприятието HANS-PETER PAULING ALOE VERA HANDEL, e Разпространител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IHW INDUSTRIE & HANDELSVERTRETUNG WEBER

    Германия

    Предприятието IHW INDUSTRIE & HANDELSVERTRETUNG WEBER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Обувки, Мъжки дрехи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Обувки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  2. WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE

    Германия

    Предприятието WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  3. DR. R. HEBERER NATURHEILMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието DR. R. HEBERER NATURHEILMITTEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Bad Boll, Германия.

  4. KUNSTSTOFF VERTRIEB DR.SCHIFFERS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFF VERTRIEB DR.SCHIFFERS GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  5. HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE

    Германия

    Предприятието HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Килими и мокети, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Aichelberg, Германия.

  1. GUNDEL-PFANNEN NIEDERSCHWEIBERER & SCHENK GBR

    Германия

    Предприятието GUNDEL-PFANNEN NIEDERSCHWEIBERER & SCHENK GBR, e Производител, и работи в сферата на Леене на алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - домашни артикули, Метални домакински принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Reilingen, Германия.

  2. REINIGUNGSMITTEL - HAAG

    Германия

    Предприятието REINIGUNGSMITTEL - HAAG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  1. ROLLO-FIX

    Германия

    Предприятието ROLLO-FIX, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Straßberg, Германия.

  2. BAUDY E.K. INH. ALEXANDER BAUDY

    Германия

    Предприятието BAUDY E.K. INH. ALEXANDER BAUDY, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули. Седалището му е в/ъв Gäufelden, Германия.

  3. LUIK INDUSTRIEVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието LUIK INDUSTRIEVERTRETUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Боядисване - предприемачи, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  4. KLUWA - KLUG & CO

    Германия

    Предприятието KLUWA - KLUG & CO, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Waldenburg, Германия.

  5. NORBERT SCHUMACHER

    Германия

    Предприятието NORBERT SCHUMACHER, e Производител, и работи в сферата на Автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Промишлени смазки, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Промишлени смазки, Бои и лакове, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Niefern-Öschelbronn, Германия.

  6. SB SCREEN-CARE IHR INNOVATIVES WERBEMITTEL

    Германия

    Предприятието SB SCREEN-CARE IHR INNOVATIVES WERBEMITTEL, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Офис - материали и пособия, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Schönaich, Германия.

  7. RAINBOW AGENTUR REUTLINGEN - PETER BÄNSCH

    Германия

    Предприятието RAINBOW AGENTUR REUTLINGEN - PETER BÄNSCH, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  8. AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER

    Германия

    Предприятието AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  1. ARMBRUSTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието ARMBRUSTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  2. GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA

    Германия

    Предприятието GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. GRÖTZINGER MEDIZINTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GRÖTZINGER MEDIZINTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  4. SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  5. MARTINA SCHÖNTHAL MARDERSICHER

    Германия

    Предприятието MARTINA SCHÖNTHAL MARDERSICHER, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Инсектициди (срещу насекоми), Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Инсектициди (срещу насекоми), и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  6. FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K.

    Германия

    Предприятието FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, Преработка на водите - препарати, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  7. CARELA GMBH

    Германия

    Предприятието CARELA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  8. SCHOTT PHARMACEUTICAL SYSTEMS

    Германия

    Предприятието SCHOTT PHARMACEUTICAL SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Кухо стъкло, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Кухо стъкло. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

  9. DURCHBLICK-GLASGESTALTUNG

    Германия

    Предприятието DURCHBLICK-GLASGESTALTUNG, e Производител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Санитария - артикули, Довършителни работи, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Санитария - артикули, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  10. SANSAVON HANDMADE

    Германия

    Предприятието SANSAVON HANDMADE, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Козметични средства, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Cleaning products

Брой резултати

178 Фирми