• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • софтуер

Резултати за

Софтуер

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на дребно
  1. K2D-KEYTODATA GMBH

    Германия

    Предприятието K2D-KEYTODATA GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дизайн и производство с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  2. BROSIS ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието BROSIS ENGINEERING GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Neukirch, Германия.

  3. FETZER GMBH UNTERNEHMENSBERATUNG

    Германия

    Предприятието FETZER GMBH UNTERNEHMENSBERATUNG, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Професионални пакети от компютърни програми. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Boll, Германия.

  4. UNI PLUS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIONSSYSTEME MBH

    Германия

    Предприятието UNI PLUS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIONSSYSTEME MBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, Програмни продукти - консултантски услуги, Професионални пакети от компютърни програми, и Програмни продукти - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  5. MIK AG MANAGEMENT INFORMATION KOMMUNIKATION

    Германия

    Предприятието MIK AG MANAGEMENT INFORMATION KOMMUNIKATION, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Информатика - софтуер, и Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Седалището му е в/ъв Reichenau, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CSW COMPUTER-SOFTW.-WEISS GMBH

    Германия

    Предприятието CSW COMPUTER-SOFTW.-WEISS GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.