• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлени инсталации - проектиране

Резултати за

Промишлени инсталации - проектиране

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  2. KIENTECH GMBH

    Германия

  3. TECHNEX INTERNATIONAL E.K.

    Германия

    Предприятието TECHNEX INTERNATIONAL E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, Лека метална конструкция, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. NICOTRA GEBHARDT GMBH

    Германия

    Предприятието NICOTRA GEBHARDT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлени вентилатори, Домашни вентилатори, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлени вентилатори, Домашни вентилатори, и Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Waldenburg, Германия.

  5. MAWIS MESSESERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MAWIS MESSESERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на Изложбени щандове - проектиране и монтаж, Магазини - подреждане, Кепенци, Промишлени врати, Изложбени щандове - проектиране и монтаж, Магазини - подреждане, Кепенци, и Промишлени врати. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HANS MARKUS

    Германия

    Предприятието HANS MARKUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Промишлени смазки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  2. BSK BRANDSCHUTZ

    Германия

    Предприятието BSK BRANDSCHUTZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пожари - техника и инсталации за защита, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Лека метална конструкция, Пожари - техника и инсталации за защита, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. RELATEC REINRAUM- LUFT- UND ABGASTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието RELATEC REINRAUM- LUFT- UND ABGASTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изсмукване на газ и пушеци - техника, Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Наем на промишлени съоръжения, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Ofterdingen, Германия.

  4. GÜNTHER LICHTBLAU HANDELSVERTRETUNG CDH

    Германия

    Предприятието GÜNTHER LICHTBLAU HANDELSVERTRETUNG CDH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пожари - техника и инсталации за защита, Топлинна изолация - материали, Домашни врати, Лека метална конструкция, Пожари - техника и инсталации за защита, Топлинна изолация - материали, и Домашни врати. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  5. ESCH FÜTTERUNGSTECHNIK

    Германия

    Предприятието ESCH FÜTTERUNGSTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  1. TRISTAR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TRISTAR GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  2. GREINER & RUBE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GREINER & RUBE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  1. MY-RECYCLING HARTMETALL & WERKZEUGHANDEL

    Германия

    Предприятието MY-RECYCLING HARTMETALL & WERKZEUGHANDEL, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Ръчни инструменти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Строителство на промишлени сгради, Ръчни инструменти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  2. RAAB FEUERSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието RAAB FEUERSCHUTZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пожари - техника и инсталации за защита, Прозорци, Домашни врати, Лека метална конструкция, Пожари - техника и инсталации за защита, Прозорци, и Домашни врати. Седалището му е в/ъв Philippsburg, Германия.

  3. SWTEC STALL- & WEIDETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SWTEC STALL- & WEIDETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Wald, Германия.

  4. JOSEF NIEDERMEIER

    Германия

    Предприятието JOSEF NIEDERMEIER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  5. DETTLING & SOHN E.K.

    Германия

    Предприятието DETTLING & SOHN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Пожари - техника и инсталации за защита, Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Пожари - техника и инсталации за защита. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  6. TOTAL- FEUERSCHUTZ GMBH NIEDERLASSUNG BÖBLINGEN

    Германия

    Предприятието TOTAL- FEUERSCHUTZ GMBH NIEDERLASSUNG BÖBLINGEN, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пожари - техника и инсталации за защита, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Лека метална конструкция, Пожари - техника и инсталации за защита, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  7. KRAH GMBH

    Германия

    Предприятието KRAH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Повдигане - техника и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Наем на промишлени съоръжения, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.

  8. SCHERZINGER LANDTECHNIK INH. THOMAS SCHERZINGER

    Германия

    Предприятието SCHERZINGER LANDTECHNIK INH. THOMAS SCHERZINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bräunlingen, Германия.

  1. KAORI HEAT TREATMENT GMBH

    Германия

    Предприятието KAORI HEAT TREATMENT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Наем на промишлени съоръжения, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. SAUTTER GMBH

    Германия

    Предприятието SAUTTER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Водопроводни и канализационни инсталации, Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  3. PFERDLE-GLÜCK FUTTERAUTOMATEN C/O LABOR A.FIEDLER PRODUKTMARKETING UND VERTRIEB

    Германия

    Предприятието PFERDLE-GLÜCK FUTTERAUTOMATEN C/O LABOR A.FIEDLER PRODUKTMARKETING UND VERTRIEB, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Стомани, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

Филтри

Резултати за

Промишлени инсталации - проектиране

Брой резултати

23 Фирми