• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителни материали

Резултати за

Строителни материали

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. TRADECOM GMBH

    Германия

    Предприятието TRADECOM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на pipes, solar plants, heat pumps, и heating system. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

  2. D & I UG

    Германия

    Предприятието D & I UG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  3. ZHOU GLOBAL SOURCING GMBH

    Германия

    Предприятието ZHOU GLOBAL SOURCING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  4. ROLEIT STRASSENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ROLEIT STRASSENTECHNIK GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Предпазни огради. Седалището му е в/ъв Zimmern, Германия.

  5. LUMAX STRASSENSICHERUNG GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието LUMAX STRASSENSICHERUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Предпазни огради. Седалището му е в/ъв Villingendorf, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA

    Германия

    Предприятието GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Хидроизолационни добавки към строителните материали, anti-slip mats, и Хидроизолационни добавки към строителните материали. Седалището му е в/ъв Aalen-Ebnat, Германия.

  2. STUCCO VENETO

    Германия

    Предприятието STUCCO VENETO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гипсовлакнеста плоча и щук. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  3. EX-ROHR-SERVICE FRANK ROPERTZ

    Германия

    Предприятието EX-ROHR-SERVICE FRANK ROPERTZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пластмаси - подови настилки, Изделия от бетон и строителни брикети, Отводни канали - бетон, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пластмаси - подови настилки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Отводни канали - бетон. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. E. WERTHEIMER GMBH

    Германия

    Предприятието E. WERTHEIMER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Тавански прозорци и капандури, Валяци за покривни конструкции, Плочки и плочкови настилки, Мрамори и естествени камъни, Тавански прозорци и капандури, Валяци за покривни конструкции, и Плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  5. GRESS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GRESS GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Тухли, Добавки за цименти и разтвори, Тухли, и Добавки за цименти и разтвори. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  1. FEDU GMBH

    Германия

    Предприятието FEDU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, и Покрития - сглобяеми елементи. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  2. BAUELEMENTEWERK HERTWECK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BAUELEMENTEWERK HERTWECK GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, и Покрития - сглобяеми елементи. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  1. ZIMMATEC E.K

    Германия

    Предприятието ZIMMATEC E.K, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  2. BUCHER GMBH

    Германия

    Предприятието BUCHER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Obrigheim, Германия.

  3. UHLE + STURM GMBH

    Германия

    Предприятието UHLE + STURM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Пластмаси - опаковки, Груб строеж, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Пластмаси - опаковки, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Künzelsau, Германия.

  4. GERALD HACKENBERG

    Германия

    Предприятието GERALD HACKENBERG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Erdmannhausen, Германия.

  5. HOFFMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HOFFMANN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Издигане - техника, Елеватори с кошове, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Издигане - техника, и Елеватори с кошове. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  6. JOCHEN KAPPLER

    Германия

    Предприятието JOCHEN KAPPLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Строителна кинкалерия, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. ENGELTER FÖRDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ENGELTER FÖRDERTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  8. STAPLERSERVICE HÄUSSERMANN

    Германия

    Предприятието STAPLERSERVICE HÄUSSERMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Obersulm, Германия.

  1. ARNO ROTH

    Германия

    Предприятието ARNO ROTH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  2. ANDREAS JÄGER

    Германия

    Предприятието ANDREAS JÄGER, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Maulbronn, Германия.

  3. D. LANG BAUBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието D. LANG BAUBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Umkirch, Германия.

  4. TRANSPORTGERÄTE ZUBEHÖR BÖRGMANN GMBH

    Германия

    Предприятието TRANSPORTGERÄTE ZUBEHÖR BÖRGMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв St. Johann, Германия.

  5. GABELSTAPLER FÖRDER GERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието GABELSTAPLER FÖRDER GERÄTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  6. KOCABAS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KOCABAS GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

  7. HENZLER FÖRDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HENZLER FÖRDERTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wernau (neckar), Германия.

  8. RENTFAIR

    Германия

    Предприятието RENTFAIR, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. WHB WALTER HACK

    Германия

    Предприятието WHB WALTER HACK, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hemsbach, Германия.

  10. ANDI-VERTRIEB-DIEING

    Германия

    Предприятието ANDI-VERTRIEB-DIEING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Argenbühl, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Строителни материали

Брой резултати

217 Фирми