• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • raw materials

Резултати за

Raw materials

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. EUROKRET GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието EUROKRET GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  2. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието GERBU BIOTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - препарати, Парфюми и козметични изделия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. D UND I HANDEL - LOGISTIK GMBH

    Германия

    Предприятието D UND I HANDEL - LOGISTIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Neuried, Германия.

  4. WISTEMA GMBH

    Германия

    Предприятието WISTEMA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Неорганична химия - изходни материали и производни, plastic materials, Glycerol, и Acid Oil. Седалището му е в/ъв Dielheim, Германия.

  5. KAST BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието KAST BAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHICK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHICK GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Газ - производство и снабдяване, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Газ и нефт - добив, Газ - производство и снабдяване, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Vaihingen/enz, Германия.

  2. FEUERLÖSCHGERÄTE GÖCKLER GMBH

    Германия

    Предприятието FEUERLÖSCHGERÄTE GÖCKLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарни аларми и детектори - техника и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарни аларми и детектори - техника и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  3. ISOGRAN GMBH

    Германия

    Предприятието ISOGRAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  4. BERNHARD KARWEL

    Германия

    Предприятието BERNHARD KARWEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Копиране на документи - офисна техника, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Копиране на документи - офисна техника, и Електричество - електроснабдителни съоръжения. Седалището му е в/ъв Ihringen, Германия.

  5. D. LANG BAUBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието D. LANG BAUBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Umkirch, Германия.

  1. H. ROOB GASE SCHWEISSTECHNIK

    Германия

    Предприятието H. ROOB GASE SCHWEISSTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Газ - производство и снабдяване, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Газ и нефт - добив, Газ - производство и снабдяване, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. SCHMIDT & BARTL GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMIDT & BARTL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. HS TUT HANDELSAGENTUR

    Германия

    Предприятието HS TUT HANDELSAGENTUR, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  2. HAGEBAUMARKT EBERBACH BAUMARKT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HAGEBAUMARKT EBERBACH BAUMARKT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Бои и лакове, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Бои и лакове, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Eberbach, Германия.

  3. INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH

    Германия

    Предприятието INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  4. TRANSPORTBETON-WERKE IM HOCHSCHWARZWALD GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието TRANSPORTBETON-WERKE IM HOCHSCHWARZWALD GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  5. DR. EBERLE CLEVER CHEMISTRY GMBH

    Германия

    Предприятието DR. EBERLE CLEVER CHEMISTRY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Нехранителни оцветители и багрила, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Нехранителни оцветители и багрила, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  6. TABAR-PLAST GMBH

    Германия

    Предприятието TABAR-PLAST GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Lauffen, Германия.

  7. ING. BÜRO KOPP

    Германия

    Предприятието ING. BÜRO KOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  8. ALEXANDER TEISE

    Германия

    Предприятието ALEXANDER TEISE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Vogt, Германия.

  1. KAISER GMBH

    Германия

    Предприятието KAISER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Wehr, Германия.

  2. MICHAEL WALTER BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието MICHAEL WALTER BAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  3. KURT GANSLOSER GMBH

    Германия

    Предприятието KURT GANSLOSER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Довършителни работи, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Deggingen, Германия.

  4. BIB BÖHRER INDUSTRIEVERTRETUNG & BAUSTOFFSERVICE E.K.

    Германия

    Предприятието BIB BÖHRER INDUSTRIEVERTRETUNG & BAUSTOFFSERVICE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  5. SBV SAKOWSKY GMBH

    Германия

    Предприятието SBV SAKOWSKY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Гипс и гипсови изделия, Мрамори и естествени камъни, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  6. DECOSIN INDUSTRIECHEMIKALIEN GMBH

    Германия

    Предприятието DECOSIN INDUSTRIECHEMIKALIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Преработка на водите - препарати, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Преработка на водите - препарати, и Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  7. MAST & OEHLERT MINERALÖLVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието MAST & OEHLERT MINERALÖLVERTRIEB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди горива, Електричество - производство и снабдяване, Газ и нефт - добив, Суровини за строителството, Твърди горива, Електричество - производство и снабдяване, Газ и нефт - добив, и Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  8. VALETT & OTT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VALETT & OTT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Mengen, Германия.

  9. RÜMMELIN BETONWERK GMBH

    Германия

    Предприятието RÜMMELIN BETONWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  10. KÖLLE BAUSTOFFE ANDREAS KÖLLE E.KFM.

    Германия

    Предприятието KÖLLE BAUSTOFFE ANDREAS KÖLLE E.KFM., e Търговец на едро, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Органична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Каучук - изделия, и Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Raw materials

Брой резултати

557 Фирми