• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • уреди за пресоване и смилане на отпадъци

Резултати за

Уреди за пресоване и смилане на отпадъци

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Niefern-Öschelbronn, Германия.

  2. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието WEIMA MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на brick makers, grinder shredders, и shredders. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  3. AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каменотрошачки и мелачки. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, shearing machines, wood mills, и machines and equipment for granulating and grinding rubber. Седалището му е в/ъв Zuzenhausen, Германия.

  4. HERBOLD MECKESHEIM GMBH

    Германия

    Предприятието HERBOLD MECKESHEIM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на machines and equipment for granulating and grinding rubber, plastics recycling, re-use of plastic waste, и industrial plastic waste recycling. Седалището му е в/ъв Meckesheim, Германия.

  5. ING. H. KURRLE GMBH

    Германия

    Предприятието ING. H. KURRLE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Eberdingen, Германия.