• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • цветя

Резултати за

Цветя

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BLUMEN RAU

    Германия

    Предприятието BLUMEN RAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цветя. Освен това развива дейност и в сферата на flower decorations, creation of brides' bouquets, и floral crowns. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  2. BLUMEN BERNER E.K.

    Германия

    Предприятието BLUMEN BERNER E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  3. MARTIN DEURINGER

    Германия

    Предприятието MARTIN DEURINGER, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  4. BLUMEN ERTLE

    Германия

    Предприятието BLUMEN ERTLE, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Sontheim, Германия.

  5. WALTER HEERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието WALTER HEERMANN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BLUMEN SCHMITT ANDREAS HINN

    Германия

    Предприятието BLUMEN SCHMITT ANDREAS HINN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Grenzach-Wyhlen, Германия.

  2. BLUMENHAUS IRIS INH. DORIS WAGNER

    Германия

    Предприятието BLUMENHAUS IRIS INH. DORIS WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  3. ANDREAS KRAFT

    Германия

    Предприятието ANDREAS KRAFT, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  4. BLUMEN-BERRET GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN-BERRET GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  5. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

    Германия

    Предприятието BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

  1. BLUMEN PIETSCH - SONJA TRAUB

    Германия

    Предприятието BLUMEN PIETSCH - SONJA TRAUB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. SABINE KRÖPER

    Германия

    Предприятието SABINE KRÖPER, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  1. BLUMENGROSSMARKT KARLSRUHE E.G.

    Германия

    Предприятието BLUMENGROSSMARKT KARLSRUHE E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. BLÜTENREICH

    Германия

    Предприятието BLÜTENREICH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Heubach, Германия.

  3. BLUMENOUTLET SCHUBERT BLUMENGROSS- UND EINZELHANDEL

    Германия

    Предприятието BLUMENOUTLET SCHUBERT BLUMENGROSS- UND EINZELHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Eschbach, Германия.

  4. FLORMARKT GMBH

    Германия

    Предприятието FLORMARKT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  5. URSULA KÖNIG

    Германия

    Предприятието URSULA KÖNIG, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Изкуствени цветя, растения и плодове, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Изкуствени цветя, растения и плодове, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Notzingen, Германия.

  6. BÖHME GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BÖHME GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Празници - принадлежности и украса, Изкуствени цветя, растения и плодове, Празници - принадлежности и украса, и Изкуствени цветя, растения и плодове. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  7. GARTENBAU LANG GMBH

    Германия

    Предприятието GARTENBAU LANG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  8. BOTANICHAUS VERWALTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието BOTANICHAUS VERWALTUNGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени цветя, растения и плодове, и Изкуствени цветя, растения и плодове. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  1. HEINZ MÜLLER GMBH

    Германия

    Предприятието HEINZ MÜLLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени цветя, растения и плодове, и Изкуствени цветя, растения и плодове. Седалището му е в/ъв Uhingen, Германия.

  2. JÖRG ORLOWSKI GMBH

    Германия

    Предприятието JÖRG ORLOWSKI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Maulbronn, Германия.

  3. VAHLDIEK AG

    Германия

    Предприятието VAHLDIEK AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  4. MAX SCHÄFER INHABER HERMANN FUSSNEGGER E.K.

    Германия

    Предприятието MAX SCHÄFER INHABER HERMANN FUSSNEGGER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени цветя, растения и плодове, и Изкуствени цветя, растения и плодове. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.