• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • heavy-machinery-equipment

Резултати за

Heavy-machinery-equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    For more than 55 years, we have been developing and producing testing machines in the Upper Swabian town of Riedlingen. One of our strengths is the design and production of high-quality special test machines according to individual customer specifications. From the smallest machine with an output of just a few newtons to 10, 000 kN pressure test machines weighing over thirty tonnes, our team of experienced engineers and technicians is able to realise the most demanding designs themselves. Due to our close contact with the leading centres and universities, we are always up to date when it comes to testing technology. Our membership of the Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), a specialist community for testing machines, guarantees you forward-looking technologies, outstanding quality and reliable service. An independent department deals with the development and adaptation of electronic assemblies on our test machines. There's a focus here on project planning and development according to customer-specific specifications. Hardware is produced by a subsidiary in Switzerland.

  2. PIRTEK HEIDELBERG KAI BECKER E.K

    Германия

    Предприятието PIRTEK HEIDELBERG KAI BECKER E.K, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  3. MST (MESS- UND SERVICE-TECHNIK) DIETZE

    Германия

    Предприятието MST (MESS- UND SERVICE-TECHNIK) DIETZE, e Разпространител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  4. LORCH NAHRUNGSMITTELMASCHINEN

    Германия

    Предприятието LORCH NAHRUNGSMITTELMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ebersbach, Германия.

  5. ZISTERER PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието ZISTERER PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gosheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KARL SCHNELL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KARL SCHNELL GMBH & CO. KG, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  2. REK REINIGUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието REK REINIGUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Murrhardt, Германия.

  3. WAIBLINGER & BRAUN MASCHINENELEMENTE

    Германия

  4. VOGEL TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието VOGEL TECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oberboihingen, Германия.

  5. GEBR. SCHMID GMBH & CO. MASCHINENFABRIK

    Германия

    Предприятието GEBR. SCHMID GMBH & CO. MASCHINENFABRIK, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

  1. SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER

    Германия

    Предприятието SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  2. WERNER KRAUTH GMBH

    Германия

    Предприятието WERNER KRAUTH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Лека метална конструкция, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cleebronn, Германия.

  1. RICO GMBH

    Германия

    Предприятието RICO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Willstätt, Германия.

  2. REISER MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието REISER MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Veringenstadt, Германия.

  3. MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG

    Германия

    Предприятието MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. ANDREAS RUPP GMBH

    Германия

    Предприятието ANDREAS RUPP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  5. SAUERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Flein, Германия.

  6. ANTON FISCHER

    Германия

    Предприятието ANTON FISCHER, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  7. PITEC GMBH

    Германия

    Предприятието PITEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Заваряване и спояване - машини и пособия, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dürmentingen, Германия.

  8. CALIQUA POWERTEC GMBH

    Германия

    Предприятието CALIQUA POWERTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  1. BINDESYSTEME-JETBIND® E.K.

    Германия

    Предприятието BINDESYSTEME-JETBIND® E.K., e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Машини и материали за подвързване, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Машини и материали за подвързване, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  2. YAVAS MASCHINENHANDEL

    Германия

    Предприятието YAVAS MASCHINENHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. PRINZIP3 GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PRINZIP3 GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  4. PERNUMA GMBH KENNZEICHNUNGSSYSTEME

    Германия

    Предприятието PERNUMA GMBH KENNZEICHNUNGSSYSTEME, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за коване. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  5. MEISTER HAUSSER GMBH MÖBELFERTIGUNG

    Германия

  6. ATLANTIC ZEISER GMBH

    Германия

    Предприятието ATLANTIC ZEISER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Emmingen, Германия.

  7. PFUNDERER MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието PFUNDERER MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  8. LFK GMBH

    Германия

    Предприятието LFK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  9. HEINRICH UV-ANLAGEN-SERVICE

    Германия

    Предприятието HEINRICH UV-ANLAGEN-SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Изпитателни съоръжения, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Изпитателни съоръжения. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  10. SCHERZBERG-INTEC GMBH

    Германия

    Предприятието SCHERZBERG-INTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Heavy-machinery-equipment

Брой резултати

780 Фирми

Категория