• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • риболов - внос-износ

Резултати за

Риболов - внос-износ - Дания

Дания
  1. WERNER LARSSON FISKEEKSPORT A/S

    Дания

    Предприятието WERNER LARSSON FISKEEKSPORT A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mackerel, seafood, и Herring fillets. Седалището му е в/ъв Skagen, Дания.

  2. HANSTHOLMSEAFOOD APS

    Дания

    Предприятието HANSTHOLMSEAFOOD APS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Faaborg, Дания.

  3. HANSTHOLM FISK OG SKALDYR A/S

    Дания

    Предприятието HANSTHOLM FISK OG SKALDYR A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени риби, Риболов - внос-износ, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Hanstholm, Дания.

  4. NORWAY SEAFOODS DENMARK A/S

    Дания

    Предприятието NORWAY SEAFOODS DENMARK A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Grenaa, Дания.

  5. BJERREFISK HOLDING A/S

    Дания

    Предприятието BJERREFISK HOLDING A/S, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Frederikshavn, Дания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. K.S. - SEAFOOD GROUP A/S

    Дания

    Предприятието K.S. - SEAFOOD GROUP A/S, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Сладководни риби, Риболов - внос-износ, Сладководни риби, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Esbjerg, Дания.

  2. J. CHR. JUHL A/S

    Дания

    Предприятието J. CHR. JUHL A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kerteminde, Дания.

  3. ROYAL FISH, DENMARK A/S

    Дания

    Предприятието ROYAL FISH, DENMARK A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Thisted, Дания.

  4. LANI FISK A/S

    Дания

    Предприятието LANI FISK A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Esbjerg, Дания.

  5. P.A. AF 1912 APS

    Дания

    Предприятието P.A. AF 1912 APS, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Skagen, Дания.

  1. SEAWELL HIRTSHALS A/S

    Дания

  2. GADUS A/S

    Дания

  1. HEIDE FISKEEXPORT A/S

    Дания

  2. NIELSENS FISKEEKSPORT A/S

    Дания

  3. NORDSTAR FISKEEKSPORT A/S

    Дания

  4. OH FISKEEKSPORT A/S

    Дания

  5. N.O. HAUSGAARD A/S

    Дания

  6. ALBATROS SEAFOOD APS

    Дания

  7. BENDIXENS FISKEHANDEL V/T BENDIXEN

    Дания

  8. RASMUS CLAUSEN & SOENNER APS

    Дания

  1. BROSTE COPENHAGEN A/S

    Дания

  2. ASHLAND DANMARK APS

    Дания

    Предприятието ASHLAND DANMARK APS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hellerup, Дания.

  3. SKANDINAVISK TEXTIL KEMI APS

    Дания

    Предприятието SKANDINAVISK TEXTIL KEMI APS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kolding, Дания.

  4. CHEMO-ELECTRIC A/S

    Дания

    Предприятието CHEMO-ELECTRIC A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hvidovre, Дания.

  5. JJ INVEST FYN A/S

    Дания

    Предприятието JJ INVEST FYN A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odense Sv, Дания.

  6. DELTA HANDELSSELSKAB A/S

    Дания

    Предприятието DELTA HANDELSSELSKAB A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kolding, Дания.

  7. ANDREAS JENNOW A/S

    Дания

    Предприятието ANDREAS JENNOW A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Birkeroed, Дания.

  8. ZARA DANMARK A/S

    Дания

  9. UNIFOOD IMPORT A/S

    Дания

    Предприятието UNIFOOD IMPORT A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hvidovre, Дания.

  10. MASCOT INTERNATIONAL A/S

    Дания

    Предприятието MASCOT INTERNATIONAL A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Silkeborg, Дания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Риболов - внос-износ - Дания

Брой резултати

57 Фирми