• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - внос-износ

Резултати за

Химия - внос-износ

ИспанияТоледо и Кастиля-Ла Манча
  1. PALMAR LOGISTICA, S.L.

    Испания

    Предприятието PALMAR LOGISTICA, S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на cosmetic dermatology, и parapharmaceutical products. Седалището му е в/ъв Toledo, Испания.

  2. INTERNATIONAL FREE BUSINESS TOLEDO SRL

    Испания

    Предприятието INTERNATIONAL FREE BUSINESS TOLEDO SRL, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mora de Toledo, Испания.

  3. CONFECCIONES VIELCA S.L.

    Испания

  4. CONFECCIONES SANTA ANA S.A.

    Испания

  5. CREACIONES CONFEPOLIS S.L.

    Испания

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UBC EUROGROUP S.L

    Испания

    Предприятието UBC EUROGROUP S.L, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Земеделие - внос-износ, Fruit and vegetable trade, и commercial brokerage. Седалището му е в/ъв Toledo, Испания.

  2. REGAR AGRÍCOLA

    Испания

    Предприятието REGAR AGRÍCOLA, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Земеделие - внос-износ, onions, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Las Pedroñeras-Cuenca, Испания.