• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияБари и Пулия
  1. AUTOTRASPORTI F.LLI VINCI ANGELO & BASILIO S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI F.LLI VINCI ANGELO & BASILIO S.N.C., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв San Vito Dei Normanni, Италия.

  2. GATTO TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GATTO TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Foggia, Италия.

  3. TRANS PUGLIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRANS PUGLIA S.R.L., и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Modugno, Италия.

  4. C.A.A.P.

    Италия

    Предприятието C.A.A.P., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Putignano, Италия.

  5. TRASLOCHI AMORUSO S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI AMORUSO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Издигане - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ITALIASCAVI ED ECOLOGIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALIASCAVI ED ECOLOGIA S.R.L., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Martina Franca, Италия.

  2. ITALO BEVILACQUA & FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALO BEVILACQUA & FIGLI S.R.L., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  3. AUTOTRASPORTI MORETTI S.P.A.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI MORETTI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Matino, Италия.

  4. FRANCO ROTUNNO & FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRANCO ROTUNNO & FIGLI S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Corato, Италия.

  5. SOTRAT S.R.L.

    Италия

    Предприятието SOTRAT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

  1. SEMERANO SERVICE S.N.C. DI SEMERANO GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието SEMERANO SERVICE S.N.C. DI SEMERANO GIUSEPPE, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Издигане - техника, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Ostuni, Италия.

  2. CO.TRA.L.P

    Италия

    Предприятието CO.TRA.L.P, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  1. PENTRAS S.R.L.

    Италия

    Предприятието PENTRAS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Gravina In Puglia, Италия.

  2. C.A.L.

    Италия

    Предприятието C.A.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Altamura, Италия.

  3. VI. ME. FRA. MARMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието VI. ME. FRA. MARMI S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Apricena, Италия.

  4. D.V.L. SOCIETA' COOPERATIVA A.R.L.

    Италия

    Предприятието D.V.L. SOCIETA' COOPERATIVA A.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Cerignola, Италия.

  5. CONSORZIO ARTIGIANO C.T.S.

    Италия

    Предприятието CONSORZIO ARTIGIANO C.T.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Santeramo In Colle, Италия.

  6. S.I.TRA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.I.TRA. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Modugno, Италия.

  7. STIROLAUR DI ISCERI ANNA RITA TIZIANA

    Италия

    Предприятието STIROLAUR DI ISCERI ANNA RITA TIZIANA, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Squinzano, Италия.

  8. MORLINO FRATELLI ( S.N.C. )

    Италия

    Предприятието MORLINO FRATELLI ( S.N.C. ), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Manfredonia, Италия.

  1. OFFICINE MECCANICHE CASERTA EOLO

    Италия

    Предприятието OFFICINE MECCANICHE CASERTA EOLO, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Издигане - техника, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Foggia, Италия.

  2. FEMA SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието FEMA SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bisceglie, Италия.

  3. COOPERATIVA TRANSUD R.L.

    Италия

    Предприятието COOPERATIVA TRANSUD R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв San Vito Dei Normanni, Италия.

  4. AUTOSERVIZI OSCAR SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

    Предприятието AUTOSERVIZI OSCAR SOCIETA' COOPERATIVA, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

  5. EUROPEA

    Италия

    Предприятието EUROPEA, и работи в сферата на Издигане - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  6. MARIO VINELLA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MARIO VINELLA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Putignano, Италия.

  7. FATONE TRASPORTI S.N.C.

    Италия

    Предприятието FATONE TRASPORTI S.N.C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Andria, Италия.

  8. MELE MARIO

    Италия

    Предприятието MELE MARIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Collepasso, Италия.

  9. MALORGIO GIAFFREDA GIOVANNI

    Италия

    Предприятието MALORGIO GIAFFREDA GIOVANNI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Collepasso, Италия.

  10. CENTRO SUD

    Италия

    Предприятието CENTRO SUD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Stornara, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

Брой резултати

383 Фирми