• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияБари и Пулия
  1. GIULIANI STANISLAO

    Италия

    Предприятието GIULIANI STANISLAO, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели - мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, ice cream machines, furnishings for bars, items for bars, restaurants, hotels, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Polignano a Mare, Италия.

  2. BREAK LINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието BREAK LINE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Автомати. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  3. MANTA & C S.R.L.

    Италия

    Предприятието MANTA & C S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Кафе и чай, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Alezio, Италия.

  4. ZINGRILLO.COM S.R.L.

    Италия

    Предприятието ZINGRILLO.COM S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  5. GIUSEPPE PERLANGELI SERVICE DI AMEDEO MIRCO PERLANGELI S.A.S.

    Италия

    Предприятието GIUSEPPE PERLANGELI SERVICE DI AMEDEO MIRCO PERLANGELI S.A.S., e Подизпълнител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. APULIA PROFESSIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието APULIA PROFESSIONAL S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ostuni, Италия.

  2. TECNOVA-SUD S.A.S. DI QUIRICO ZIZZI & C.

    Италия

    Предприятието TECNOVA-SUD S.A.S. DI QUIRICO ZIZZI & C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cisternino, Италия.

  3. BAZAR PROGETTI & ARREDI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BAZAR PROGETTI & ARREDI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Оказионни стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ugento, Италия.

  4. IDROTECNICA

    Италия

    Предприятието IDROTECNICA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бани - мебели и аксесоари, Санитария - артикули, Бани - мебели и аксесоари, и Санитария - артикули. Седалището му е в/ъв Putignano, Италия.

  5. MEDITERRANEA SRLU LAVANDERIA INDUSTRIALE

    Италия

    Предприятието MEDITERRANEA SRLU LAVANDERIA INDUSTRIALE, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Работно и предпазно облекло, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

  1. MODA LAVORO DI SHERIFAJ EDLIRA

    Италия

    Предприятието MODA LAVORO DI SHERIFAJ EDLIRA, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  2. ARTEC S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTEC S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Безопасност на труда - съоръжения и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Промишлена кинкалерия, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Modugno, Италия.

  1. TATERA CATERING

    Италия

    Предприятието TATERA CATERING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на catering service, и bar, restaurant, pizzeria. Седалището му е в/ъв ruvo di puglia, Италия.

  2. NOVALEAS S.R.L.

    Италия

    Предприятието NOVALEAS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Alezio, Италия.

  3. REGA MANAGEMENT S.R.L.

    Италия

    Предприятието REGA MANAGEMENT S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Noci (Ba), Италия.

  4. CASAVOLA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CASAVOLA S.R.L., и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  5. ITALIA CATERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALIA CATERING S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Foggia, Италия.

  6. LUXHORECA S.R.L.

    Италия

  7. MARAE ARREDO S.N.C. DI MANIERI P. E C. - PIERLUIGI MANIERI

    Италия

  8. REFRICELL SERVICE S.N.C. DI SIMEONE ANGELO & MAZZARANO DAMIANO

    Италия

  1. SANI S.R.L.

    Италия

  2. DE.VI.MAR.

    Италия

  3. PROGIDA TRAVERSA

    Италия

  4. BRANCACCIO LEONARDO

    Италия

  5. DE FRANCESCO S.R.L.

    Италия

  6. MATARRESE S.R.L.

    Италия

  7. ART FRIGO S.R.L.

    Италия

  8. A.G.I.M.A. S.A.S.

    Италия

  9. NOGEMA S.R.L.

    Италия

  10. HOTELLERIE ITALIA S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

42 Фирми