• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • отопление- климатична инсталация - строителни работи

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи

ИталияБолоня и Емилия-Романя
  1. FUTURKLIMA

    Италия

    Предприятието FUTURKLIMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Zola Predosa, Италия.

  2. AF FRIGO CLIMA IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието AF FRIGO CLIMA IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Bomporto, Италия.

  3. TRAVINI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRAVINI IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв BOLOGNA, Италия.

  4. EMMECI S.R.L.

    Италия

    Предприятието EMMECI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на fixed air conditioners for industrial use, и building. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  5. BUSI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BUSI IMPIANTI S.R.L., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Cento, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EUROCLIMATIC S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROCLIMATIC S.R.L., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на open in august, и portable plastic dehumidifiers for civil use. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  2. CR AIR SYSTEM S.R.L.

    Италия

    Предприятието CR AIR SYSTEM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Йонизация на въздуха - уреди и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Йонизация на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  3. ALFATERMICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALFATERMICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning compressors for industrial use, и building. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  4. CAVICCHIOLI RENATO S.R.L.

    Италия

    Предприятието CAVICCHIOLI RENATO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на factory lighting fixtures, и hospital lighting fixtures. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  5. ELETTROCLIMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELETTROCLIMA S.R.L., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioners for industrial use, и building. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

  1. TECLOIMPIANTI

    Италия

    Предприятието TECLOIMPIANTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на boilers, и Air conditioning and heating. Седалището му е в/ъв Consandolo Argenta, Италия.

  2. CLIMASYSTEM MAGNANIMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CLIMASYSTEM MAGNANIMPIANTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени аспирационни инсталации, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Промишлени аспирационни инсталации, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Gatteo, Италия.

  1. TERMO-GAS DI SONCINI LUCIANO

    Италия

    Предприятието TERMO-GAS DI SONCINI LUCIANO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, fixed air conditioners for industrial use, и Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Campogalliano, Италия.

  2. R R FRIGO GEST S.N.C. DI BROGLIO ROBERTO & MAZZA RENATO

    Италия

    Предприятието R R FRIGO GEST S.N.C. DI BROGLIO ROBERTO & MAZZA RENATO, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

  3. FABRETTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FABRETTI S.R.L., и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Централно отопление - инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Централно отопление - инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Copparo, Италия.

  4. ROSSIFRIGO DI AMORE BRUNO

    Италия

    Предприятието ROSSIFRIGO DI AMORE BRUNO, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на refrigeration equipment and systems for goods storage, и refrigerated counters for shops, bars, restaurants. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

  5. GUADAGNINI PAOLO

    Италия

    Предприятието GUADAGNINI PAOLO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air-conditioning systems for sports facilities, и air conditioning compressors for domestic use. Седалището му е в/ъв Conselice, Италия.

  6. GRUPPO CLIMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието GRUPPO CLIMA S.R.L., и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  7. M.M. DI MAURO MASINI

    Италия

    Предприятието M.M. DI MAURO MASINI, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни бойлери, building, и Домашни бойлери. Седалището му е в/ъв Molinella, Италия.

  8. GP GREENTEC

    Италия

    Предприятието GP GREENTEC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Rivergaro, Италия.

  1. NOVATERM DI PERSICI GIORGIO E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието NOVATERM DI PERSICI GIORGIO E C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. TECNOFREDDO S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNOFREDDO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Централно отопление - инсталации, air conditioner, и Централно отопление - инсталации. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  3. LUCA ELETRIC SISTEM DI SCHINCAGLIA LUCA & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието LUCA ELETRIC SISTEM DI SCHINCAGLIA LUCA & C. S.N.C., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning systems, и building. Седалището му е в/ъв Mirabello, Италия.

  4. ZIROMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ZIROMI S.R.L., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Промишлени котли, Чугунени бойлери, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Anzola Dell'emilia, Италия.

  5. ECOCLIMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ECOCLIMA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Промишлени котли, Водноелектрически централи, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

  6. CLIMA SERVICE S.A.S.

    Италия

    Предприятието CLIMA SERVICE S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Bagnolo In Piano, Италия.

  7. MASTER CLIMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MASTER CLIMA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, gas-fired boilers for industrial use, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Faenza, Италия.

  8. ISOCLIMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ISOCLIMA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  9. TERMOSANITARIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TERMOSANITARIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв San Pietro In Casale, Италия.

  10. PERFECT COOL S.R.L.

    Италия

    Предприятието PERFECT COOL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air-conditioning systems for sports facilities, и air conditioning compressors for industrial use. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи

Брой резултати

152 Фирми