• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияБолоня и Емилия-РоманяПроизводител
  1. EVEREST S.R.L.

    Италия

    Предприятието EVEREST S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, catering supplies, Kitchen design, butcher shop supplies, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  2. AMITEK SRL

    Италия

    Предприятието AMITEK SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки, fryers for institutions, cooking hobs, slicers, и Хладилни витрини и изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Poggio Torriana, Италия.

  3. LEONE SRL

    Италия

    Предприятието LEONE SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на hotel, bar, restaurant and institutional supplies, supplies for restaurants, и supplies for the hotel industry. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

  4. ART STEEL ITALIA

    Италия

    Предприятието ART STEEL ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на professional kitchens, и refrigerated counters for shops, bars, restaurants. Седалището му е в/ъв Orologia Di Quattro Castella, Италия.

  5. MAR - PLAST S.P.A.

    Италия

    Предприятието MAR - PLAST S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на пластмаси, Вериги - пластмасови материи, Формоване на пластмаси, и Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Rio Saliceto, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MULTIFUNCTION FOOD PROCESSOR PROFESSIONAL HOTMIXPRO®

    Италия

    Предприятието MULTIFUNCTION FOOD PROCESSOR PROFESSIONAL HOTMIXPRO®, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  2. R.G.R.

    Италия

    Предприятието R.G.R., e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Longiano, Италия.

  3. METALSEDIE

    Италия

    Предприятието METALSEDIE, e Производител, и работи в сферата на Маси и столове. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Градински мебели и украса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Cattolica, Италия.

  4. ARREDO UNO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARREDO UNO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели и рафтове за офиса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Portomaggiore, Италия.

  5. EUROCHEF S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROCHEF S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  1. OFFICINA ROMAGNA DI AMATORI R. & CASADEI M. S.N.C.

    Италия

    Предприятието OFFICINA ROMAGNA DI AMATORI R. & CASADEI M. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Професионални кухни - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  2. METALCARRELLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието METALCARRELLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на electric food warmers for the home, и food warmers for communities. Седалището му е в/ъв Bellaria Igea Marina, Италия.

  1. S.P.M. DRINKSYSTEMS S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.P.M. DRINKSYSTEMS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Автомати. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Spilamberto, Италия.

  2. METALTECNICA PRODUZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието METALTECNICA PRODUZIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bellaria Igea Marina (Rn), Италия.

  3. FULL SERVICE S.N.C. DI ANTOLINI GIUSEPPE & C.

    Италия

  4. MAXITALIA S.R.L.

    Италия

  5. HARMONY L'IGIENICO S.R.L.

    Италия

  6. CLIMAT S.R.L.

    Италия

Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

18 Фирми