• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияБолоня и Емилия-РоманяТърговец на едро
  1. BLUEREDGROUP S.P.A.

    Италия

    Предприятието BLUEREDGROUP S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изложбени витрини. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, stainless steel furniture and shelves, furnishings and commercial shelving, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Store and supermarket furnishings. Седалището му е в/ъв Sorbara Di Bomporto, Италия.

  2. FORLI' GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FORLI' GRANDI IMPIANTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Forli', Италия.

  3. L.F. S.P.A.

    Италия

    Предприятието L.F. S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на потребителски стоки, Професионални кухни - машини и техника, Поправка на потребителски стоки, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

  4. CUCINANDO

    Италия

    Предприятието CUCINANDO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  5. AREA GRANDI IMPIANTI

    Италия

    Предприятието AREA GRANDI IMPIANTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ARTE DOLCE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTE DOLCE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  2. ALCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALCO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Ferrara, Италия.

  3. DELICIUS S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELICIUS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Бисквити и дребни сладки, Хляб и сладкарски изделия, и Бисквити и дребни сладки. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  4. ALBONI & CORRADINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALBONI & CORRADINI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  5. NANNI - FA S.R.L.

    Италия

    Предприятието NANNI - FA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Castenaso, Италия.

  1. C.M. RISTORAZIONE DI CATELLANI MONICA E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието C.M. RISTORAZIONE DI CATELLANI MONICA E C. S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тави и форми за печене, Машини за лъскане на обувки, Тави и форми за печене, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв REGGIO EMILIA, Италия.

  2. BALUGANI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BALUGANI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Поправка на потребителски стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Ferrara, Италия.

  1. MAGAZZINI ROSSI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAGAZZINI ROSSI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, Метални домакински принадлежности, Промишлени метални остриета и ножове, и Метални домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв San Clemente, Италия.

  2. F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. )

    Италия

    Предприятието F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. ), e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Професионални грилове, Машини за лъскане на обувки, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Montiano, Италия.

  3. TECNOGRUPPO

    Италия

    Предприятието TECNOGRUPPO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледохранилища, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Marignano, Италия.

  4. IGLU' S.R.L.

    Италия

  5. PEZZOLI AUDILIO

    Италия

  6. MEC S.A.S. DI OLIVIERI EMMA & C.

    Италия

  7. DELTA SERVICE S.R.L.

    Италия

  8. ADRIATICA GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

  1. TECNO HOTEL MARE S.R.L.

    Италия

  2. GGUIDOMEI S.A.S. DI GUIDOMEI GIANCARLO E C

    Италия

  3. ECOFORNITURE DI JUDITA ONDRACKOVA

    Италия

  4. TRUZZI PROGETTO FREDDO S.N.C. DI GIANPIETRO TRUZZI E C.

    Италия