• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияВенеция и ВенецияПроизводител
  1. ORVED SPA

    Италия

    Предприятието ORVED SPA, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum packaging machines, и vacuum sealing machines. Седалището му е в/ъв Musile Di Piave, Италия.

  2. ARTINOX SPA

    Италия

    Предприятието ARTINOX SPA, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели и рафтове за офиса, poster frames, stainless steel sheet work, Мебели и рафтове за офиса, и stainless steel machining. Седалището му е в/ъв Conegliano, Италия.

  3. FIREX S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIREX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, industrial kitchens, и cookers for communities. Седалището му е в/ъв Sedico, Италия.

  4. ZURISCHI ERCOLE DI Z. DIMITRI

    Италия

    Предприятието ZURISCHI ERCOLE DI Z. DIMITRI, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vigasio, Италия.

  5. ARISTARCO S.P.A.

    Италия

    Предприятието ARISTARCO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, glass washers for institutions, items for bars, restaurants, hotels, и dishwashers for communities. Седалището му е в/ъв Castelfranco Veneto, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ATA SRL

    Италия

    Предприятието ATA SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Миячни машини за столови, industrial dishwashers, Професионални кухни - машини и техника, professional kitchens, и Миячни машини за столови. Седалището му е в/ъв Conselve, Италия.

  2. GASPARINI FRIGORIFERI

    Италия

    Предприятието GASPARINI FRIGORIFERI, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на refrigerated counters for shops, bars, restaurants. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  3. ARRIS CATERING EQUIPMENT SRL

    Италия

    Предприятието ARRIS CATERING EQUIPMENT SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на cooking grills for commercial use, и cooking grills for communities. Седалището му е в/ъв Cadoneghe, Италия.

  4. PIRON SRL

    Италия

    Предприятието PIRON SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cadoneghe, Италия.

  5. GEMM S.R.L.

    Италия

    Предприятието GEMM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Codogne', Италия.

  1. EMOPLAST SAUNE S.N.C. DI GASPARINI CRISTIAN & C.

    Италия

    Предприятието EMOPLAST SAUNE S.N.C. DI GASPARINI CRISTIAN & C., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Естетически грижи - инструменти, Естетически грижи - съоръжения, Естетически грижи - инструменти, и Естетически грижи - съоръжения. Седалището му е в/ъв Isola Della Scala, Италия.

  2. TECLA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECLA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Машина за метални опаковки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  1. MAZZER LUIGI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAZZER LUIGI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Scorze', Италия.

  2. MODULINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието MODULINE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Корабно снабдяване, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Корабно снабдяване. Седалището му е в/ъв Vittorio Veneto, Италия.

  3. INOXTREND S.R.L.

    Италия

    Предприятието INOXTREND S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Santa Lucia Di Piave, Италия.

  4. ILSA S.P.A.

    Италия

    Предприятието ILSA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв San Fior, Италия.

  5. ITALBAR

    Италия

    Предприятието ITALBAR, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Campo San Martino, Италия.

  6. CARTOZETA

    Италия

    Предприятието CARTOZETA, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Хартия - суровини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хартия - суровини. Седалището му е в/ъв San Martino Buon Albergo, Италия.

  7. COMPLEMENTI D'ARREDO (S.A.S.)

    Италия

    Предприятието COMPLEMENTI D'ARREDO (S.A.S.), e Производител, и работи в сферата на Маси и столове. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Легла, матраци и дюшеци, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Легла, матраци и дюшеци. Седалището му е в/ъв Lavagno, Италия.

  8. GGF SRL

    Италия

    Предприятието GGF SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Casier (Tv), Италия.

  1. MAZZER LUIGI (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието MAZZER LUIGI (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Scorze' (Ve), Италия.

  2. FORNITURE AMBIENTI S.R.L.

    Италия

  3. PADOAN

    Италия

  4. GASPARINI FRIGORIFERI S.R.L.

    Италия

  5. GIORIK S.P.A.

    Италия

  6. LUXIA S.R.L.

    Италия

  7. HOTELMARKET FORNITURE ALBERGHIERE S.R.L.

    Италия

  8. VEMA S.R.L.

    Италия

  9. GARDAGEL

    Италия

  10. GMP COMMERCIALE S.R.L.

    Италия

Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

30 Фирми