• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияВенеция и ВенецияТърговец на едро
  1. TECNOBAR DI GOLFETTO NICOLA

    Италия

    Предприятието TECNOBAR DI GOLFETTO NICOLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Spinea, Италия.

  2. CIP S.R.L.

    Италия

    Предприятието CIP S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на бисквити - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Производство на бисквити - машини и техника. Седалището му е в/ъв Caorle, Италия.

  3. EMMEGI DI MARON GIORGIA

    Италия

    Предприятието EMMEGI DI MARON GIORGIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Cerea, Италия.

  4. BONETTO GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BONETTO GRANDI IMPIANTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Jesolo, Италия.

  5. JOLLY FORNITURE ALBERGHIERE

    Италия

    Предприятието JOLLY FORNITURE ALBERGHIERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MULTI RAIL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MULTI RAIL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Codogne', Италия.

  2. SPRING S.R.L.

    Италия

    Предприятието SPRING S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ponte Nelle Alpi, Италия.

  3. VENETA GRANDICUCINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието VENETA GRANDICUCINE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Професионални кухни - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Conegliano, Италия.

  4. SWEET SORBET DI SALMASO ALESSIO

    Италия

    Предприятието SWEET SORBET DI SALMASO ALESSIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Чайове, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Чайове. Седалището му е в/ъв Montegrotto Terme, Италия.

  5. FENIO F.LLI

    Италия

    Предприятието FENIO F.LLI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Домакински принадлежности от алуминий, Метални домакински принадлежности, и Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Abano Terme, Италия.

  1. CASA DELLA BILANCIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CASA DELLA BILANCIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Касови апарати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Касови апарати. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  2. FORALBERG S.R.L.

    Италия

    Предприятието FORALBERG S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  1. TESSIL CASA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TESSIL CASA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Trebaseleghe, Италия.

  2. LOMBARDI & CANTU' S.R.L.

    Италия

    Предприятието LOMBARDI & CANTU' S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни и плодови сладоледи. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Creazzo, Италия.

  3. EVERTYTHING S.R.L.

    Италия

    Предприятието EVERTYTHING S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  4. FERRARI ALBERTO

    Италия

    Предприятието FERRARI ALBERTO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Scorze', Италия.

  5. D.F. TECNO SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието D.F. TECNO SERVICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Preganziol, Италия.

  6. IDEA ALBERGO S.R.L.

    Италия

    Предприятието IDEA ALBERGO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  7. O.F.A. SRL

    Италия

    Предприятието O.F.A. SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Scorze' (Ve), Италия.

  8. MD FRIGO SERVICE S.N.C.

    Италия

    Предприятието MD FRIGO SERVICE S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв San Michele Al Tagliamento, Италия.

  1. KENT S.R.L.

    Италия

  2. IDEA GRANDIMPIANTI S.R.L.

    Италия

  3. UNIMMAGE S.R.L. UNIPERSONALE

    Италия

  4. TISO MARIO

    Италия

  5. VENEZIANA FRUTTA S.R.L.

    Италия

  6. J.F. AMONN S.P.A.

    Италия

  7. ARREDAMENTI G.N. S.R.L.

    Италия

  8. RIALTO S.R.L.

    Италия

  9. BARZAGHI

    Италия

  10. RUZZA ANDREA

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

36 Фирми