• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия - Италия

Италия
  1. ANDRYS SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието ANDRYS SRL, e Производител, и работи в сферата на Градско обзавеждане и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Спорт и свободно време, Моторни спортове - аксесоари, Аксесоари за велосипеди, Паркинги - техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, supplies for urban furnishing, bike racks, supplies for public works, и Спорт и свободно време. Седалището му е в/ъв Castello Di Godego, Италия.

  2. HANDY OFFICINE PIAZZA SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието HANDY OFFICINE PIAZZA SRL, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на flower boxes, gardening tools, hoes and weeders, rakes and aerators, forged tools, brooms for leaves and cleaning, small hand tools, spades, и tools for flower growing and gardening. Седалището му е в/ъв Nove, Италия.

  3. ERBA SINTETICA 24

    Италия

    Предприятието ERBA SINTETICA 24, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на synthetic grass, synthetic grass for sports facilities, garden items, и football fields with artificial turf. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. VERDEMAX

    Италия

    Предприятието VERDEMAX, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Градински инструменти, garden accessories, Градински инструменти, garden watering, и wheelbarrows. Седалището му е в/ъв Boretto, Италия.

  5. ARTUM GAZEBO PIEGHEVOLI

    Италия

    Предприятието ARTUM GAZEBO PIEGHEVOLI, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Colleferro, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TUTOR INTERNATIONAL SRL

    Италия

    Предприятието TUTOR INTERNATIONAL SRL, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, landscape architecture, Пейзажисти - предприемачи, и nursery supplies. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  2. PLASTEC S.R.L.

    Италия

    Предприятието PLASTEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на articles for florists. Седалището му е в/ъв Palestro, Италия.

  3. RICCADONA OSCAR DANIELE

    Италия

    Предприятието RICCADONA OSCAR DANIELE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Villafranca Di Verona, Италия.

  4. VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI

    Италия

    Предприятието VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Разсад (за разсадници), Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, vegetable plants, wholesale flowers and plants, Разсад (за разсадници), и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  5. TRAINI ECOSERVICES

    Италия

    Предприятието TRAINI ECOSERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на gardening, parks and garden planning, construction of sports facilities, и watering systems. Седалището му е в/ъв Ascoli Piceno, Италия.

  1. CASTELFLORA

    Италия

    Предприятието CASTELFLORA, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на garden creations. Седалището му е в/ъв Olgiate Comasco, Италия.

  2. MORELLI S.A.S

    Италия

    Предприятието MORELLI S.A.S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на intercom plates, и garden fountains. Седалището му е в/ъв Zola Predosa, Италия.

  1. BESTPRATO

    Италия

    Предприятието BESTPRATO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на lawn seed, и Soil conditioners and fertilizers. Седалището му е в/ъв San Vito Al Tagliamento, Италия.

  2. FAUSTINELLI LUCIA FORNITURE PER FIORISTI

    Италия

    Предприятието FAUSTINELLI LUCIA FORNITURE PER FIORISTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, florists' accessories, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

  3. VIDI GLASS S.R.L.

    Италия

    Предприятието VIDI GLASS S.R.L., и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, florists' accessories, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Caivano, Италия.

  4. MOLINO GUERRIERO S.N.C. DI MELCHIORETTO CLARA, D'ALBERTO E C.

    Италия

    Предприятието MOLINO GUERRIERO S.N.C. DI MELCHIORETTO CLARA, D'ALBERTO E C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Feltre, Италия.

  5. EL. CAR. S.A.S. DI MORETTI CARLO E C.

    Италия

    Предприятието EL. CAR. S.A.S. DI MORETTI CARLO E C., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Solesino, Италия.

  6. SABRE ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието SABRE ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Силажорезачки, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Силажорезачки. Седалището му е в/ъв Isola Vicentina, Италия.

  7. PERINI CARLO & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието PERINI CARLO & C. S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Заточване на стомани и метали, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Заточване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Pergine Valsugana, Италия.

  8. MERCATALE FLOWER'S

    Италия

    Предприятието MERCATALE FLOWER'S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, florists' accessories, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Boara Pisani, Италия.

  1. CASA DEL FIORISTA DI RIZZO ENNIO & C.

    Италия

    Предприятието CASA DEL FIORISTA DI RIZZO ENNIO & C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, florists' accessories, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  2. MAGHERINI ALBERTO

    Италия

    Предприятието MAGHERINI ALBERTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градини и паркове - консултантски бюра, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Градини и паркове - консултантски бюра. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

  3. BELFIORE S.A.S. DI DANVI EUGENIO E C.

    Италия

    Предприятието BELFIORE S.A.S. DI DANVI EUGENIO E C., и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Osnago, Италия.

  4. F.LLI DI NINO S.N.C.

    Италия

    Предприятието F.LLI DI NINO S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Кухненски прибори, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Кухненски прибори. Седалището му е в/ъв Spoltore, Италия.

  5. WEDDING SERVIZI E VIAGGI S.R.L.

    Италия

    Предприятието WEDDING SERVIZI E VIAGGI S.R.L., и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Церемониални облекла, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Церемониални облекла, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв San Donato Milanese, Италия.

  6. FLORI'2 S.R.L.

    Италия

    Предприятието FLORI'2 S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, supplies for florists, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Rivoli, Италия.

  7. FURLANIS S.P.A.

    Италия

    Предприятието FURLANIS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Тъкани промишлени бандероли, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Тъкани промишлени бандероли. Седалището му е в/ъв Cavaglia', Италия.

  8. ASSISTENZA TECNICA TOTARO ANTONIO

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA TECNICA TOTARO ANTONIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  9. ERREZETA S.R.L. UNIPERSONALE

    Италия

    Предприятието ERREZETA S.R.L. UNIPERSONALE, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Домашно отопление - техника и инсталации, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Stra, Италия.

  10. ORGANIZZAZIONE ORLANDELLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ORGANIZZAZIONE ORLANDELLI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, supplies for floriculture and gardening, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Marcaria, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия - Италия

Брой резултати

288 Фирми