• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия - Доставчик На Услуги - Италия

ИталияДоставчик на услуги
  1. TRAINI ECOSERVICES

    Италия

    Предприятието TRAINI ECOSERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на gardening, parks and garden planning, construction of sports facilities, и watering systems. Седалището му е в/ъв Ascoli Piceno, Италия.

  2. UGO SARTOR DI SARTOR UGO & FIGLI S.N.C.

    Италия

    Предприятието UGO SARTOR DI SARTOR UGO & FIGLI S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Пейзажисти - предприемачи, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Caerano Di San Marco, Италия.

  3. ASSISTENZA TECNICA TOTARO ANTONIO

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA TECNICA TOTARO ANTONIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. EUROPIAVE

    Италия

    Предприятието EUROPIAVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cimadolmo, Италия.

  5. MAGHERINI ALBERTO

    Италия

    Предприятието MAGHERINI ALBERTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градини и паркове - консултантски бюра, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Градини и паркове - консултантски бюра. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SPINAZZE' F.LLI S.N.C. DI SPINAZZE' STEFANO & C.

    Италия

    Предприятието SPINAZZE' F.LLI S.N.C. DI SPINAZZE' STEFANO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Godega Di Sant'urbano, Италия.

  2. FLORICOLTURA L'ABATE

    Италия

    Предприятието FLORICOLTURA L'ABATE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Sesto San Giovanni, Италия.

  3. MATTIONI SEVERINO

    Италия

    Предприятието MATTIONI SEVERINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cassacco, Италия.

  4. BMA MACCHINE PER IL VERDE

    Италия

    Предприятието BMA MACCHINE PER IL VERDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Nanto, Италия.

  5. SAMPAOLO FLAVIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAMPAOLO FLAVIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, crystal costume jewellery, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

  1. BIANCHI DINO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIANCHI DINO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови растения, Зелени растения, Парникови растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Pescia, Италия.

  2. NIEDDU MARIA GRAZIA

    Италия

    Предприятието NIEDDU MARIA GRAZIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Alghero, Италия.

  1. IRRIGAZIONI CALANDRINI CHRISTIAN E CLAUDIO S.N.C.

    Италия

    Предприятието IRRIGAZIONI CALANDRINI CHRISTIAN E CLAUDIO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Gambettola, Италия.

  2. L'ULIVO SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE

    Италия

    Предприятието L'ULIVO SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Почистване - услуги, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Treviglio, Италия.

  3. O.R.M.A. OFF. RIPARAZIONI MACCHINE AGRICOLE DI LUZI GIANNI

    Италия

    Предприятието O.R.M.A. OFF. RIPARAZIONI MACCHINE AGRICOLE DI LUZI GIANNI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Foligno, Италия.

  4. MARENCHINO S.N.C. DI MARENCHINO ALBERTO & C.

    Италия

    Предприятието MARENCHINO S.N.C. DI MARENCHINO ALBERTO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Villanova Mondovi', Италия.

  5. GIORDANO

    Италия

    Предприятието GIORDANO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Силажорезачки, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Силажорезачки. Седалището му е в/ъв Cairo Montenotte, Италия.

  6. ROMALDI LUCIANO S.N.C. DI ROMALDI ALESSANDRO E ANNA MARIA

    Италия

    Предприятието ROMALDI LUCIANO S.N.C. DI ROMALDI ALESSANDRO E ANNA MARIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cingoli, Италия.

  7. SARACCA CLELIO & C S.N.C.

    Италия

    Предприятието SARACCA CLELIO & C S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Torrile, Италия.

  8. IRRIPLUS S.R.L.

    Италия

    Предприятието IRRIPLUS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Ronco All'adige, Италия.

  1. PESAVENTO MACCHINE S.A.S.

    Италия

    Предприятието PESAVENTO MACCHINE S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  2. PALTRO S.N.C. DI PALTRO DANTE MARCO E SILVIA

    Италия

    Предприятието PALTRO S.N.C. DI PALTRO DANTE MARCO E SILVIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Valenza, Италия.

  3. C.S.A. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.S.A. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. AGRI GARDEN DI D'AMICO ARIANNA E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието AGRI GARDEN DI D'AMICO ARIANNA E C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Cepagatti, Италия.

  5. O.M.M.T. DI TAPINASSI & C.SNC

    Италия

    Предприятието O.M.M.T. DI TAPINASSI & C.SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Poppi, Италия.

  6. MAURO GIUSEPPE

    Италия

  7. WORLD MOTOR SERVICE S.A.S. DI RADICCHIO VITO & C.

    Италия

  8. AGRISUD DI CIPRI DANIELA & C. - S.A.S.

    Италия

  9. ZARROLI S.R.L.

    Италия

  10. DONNA CLARA DI FRANCHINI GABRIELE E TEGLIA STEFANO & C. S.N.C.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия - Доставчик На Услуги - Италия

Брой резултати

42 Фирми