• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане - Доставчик На Услуги - Италия

ИталияДоставчик на услуги
  1. LOPTEX SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието LOPTEX SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на textile machinery, machines for checking contamination, SORTER, fabric couplers and equipment, Exa technology, yarns for weaving tubular fabrics, Loptex, machines and equipment for coating and finishing fabrics, и Exa class. Седалището му е в/ъв Montano Lucino, Италия.

  2. MECCANOTESSILE SBS S.R.L.

    Италия

    Предприятието MECCANOTESSILE SBS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на mechanical workshop. Седалището му е в/ъв Vigliano Biellese, Италия.

  3. MA.TE.US.AGENCY S.A.S.

    Италия

    Предприятието MA.TE.US.AGENCY S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. ARTEX2000SAS

    Италия

    Предприятието ARTEX2000SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  5. ARTEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTEX S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Thiene, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MORETTA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MORETTA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Induno Olona, Италия.

  2. COSFIN S.R.L.

    Италия

    Предприятието COSFIN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Grottammare, Италия.

  3. OFFICINA MECCANICA GHIGLIA

    Италия

    Предприятието OFFICINA MECCANICA GHIGLIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lessona, Италия.

  4. WINSEMANN FALGHERA S.R.L.

    Италия

    Предприятието WINSEMANN FALGHERA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. CORIVA

    Италия

    Предприятието CORIVA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Фина механика, Стомани и метали - машинно обработване, и Фина механика. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  1. OFFICINA COBER DI BERTOLI S.E C. - S.A.S.

    Италия

    Предприятието OFFICINA COBER DI BERTOLI S.E C. - S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mottalciata, Италия.

  2. OFFICINA DELL'OLIVO S.R.L.

    Италия

    Предприятието OFFICINA DELL'OLIVO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  1. FARIOLI OFFICINA MECCANICA S.A.S.

    Италия

    Предприятието FARIOLI OFFICINA MECCANICA S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Busto Arsizio, Италия.

  2. AL.VA DI VANI ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието AL.VA DI VANI ALESSANDRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  3. FERRARIO REMO E FIGLI SPA

    Италия

    Предприятието FERRARIO REMO E FIGLI SPA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato (PO), Италия.

  4. TECHNICA S.A.S. DI DARIO BIASOTTO & C.

    Италия

  5. SIMILI GIOVANNI

    Италия

  6. TESSIL PROJECT S.R.L.

    Италия

  7. O.M.

    Италия

  8. MAHLO ITALIA S.R.L.

    Италия

  1. PESCIONI MASSIMO

    Италия

  2. F.M. S.R.L.

    Италия

  3. FILOMAN TEXTILE S.R.L.

    Италия

  4. GIESEN S.A.S. DI GIESEN HORST & C.

    Италия

  5. SAFA DI SALVETTI LUCIANO & C. S.N.C.

    Италия