• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ИталияМилано и ЛомбардияПроизводител
  1. C.E.M. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.E.M. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Енология - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Винарство - машини, техника и инсталации, systems and equipment for the wine industry, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. O.L.M.

    Италия

    Предприятието O.L.M., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Pozzuolo Martesana, Италия.

  3. SAVE S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAVE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Carbonate, Италия.

  4. SIMI PACKAGING MACHINES S.R.L.

    Италия

  5. SCARDINA S.N.C. DI SCARDINA VINCENZO E C.

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EMEGI

    Италия

  2. ELECTRO MAC S.R.L.

    Италия

  3. E.M.S S.R.L.

    Италия

  4. MACPRESSE EUROPA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MACPRESSE EUROPA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Складиране и събиране на отпадъци - техника. Седалището му е в/ъв Vernate, Италия.

  5. TOSCA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOSCA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - машини и техника, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Метали - машини и техника, и Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Седалището му е в/ъв Canegrate, Италия.

  1. PRESMA S.P.A.

    Италия

    Предприятието PRESMA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Каучук - машини и техника за индустрията, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Gornate Olona, Италия.

  2. S.F.M. S.R.L.

    Италия

  1. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието RIZZI ENGINEERING S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Adro, Италия.

  2. COMECF IMPIANTI S.R.L.

    Италия

  3. FRATELLI VEDANI

    Италия

    Предприятието FRATELLI VEDANI, e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, Леярни - машини и инсталации, Вериги - пластмасови материи, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Cairate, Италия.

  4. JODOVIT S.R.L.

    Италия

    Предприятието JODOVIT S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, dry powder electrostatic precipitators for air purification, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Lonate Pozzolo, Италия.

  5. MARCONI S.R.L.

    Италия

  6. F.P.F. S.R.L.

    Италия

    Предприятието F.P.F. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - машини и техника, Заваряване и спояване - машини и пособия, Метали - машини и техника, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Concesio, Италия.

  7. CAVENAGHI S.P.A.

    Италия

    Предприятието CAVENAGHI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, organic acids, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  8. METALLURGICA MEDOLAGO S.R.L.

    Италия

  1. FISA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FISA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Заваряване и спояване - машини и пособия, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  2. CICLOPE S.R.L.

    Италия

    Предприятието CICLOPE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - машини и техника, Заваряване и спояване - машини и пособия, Метали - машини и техника, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Gorgonzola, Италия.

  3. DIESSE PRESSE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIESSE PRESSE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, plants and machinery for foundries, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Calcinato, Италия.

  4. EGIDIO COLOMBO S.A.S. DI EGIDIO COLOMBO & C.

    Италия

    Предприятието EGIDIO COLOMBO S.A.S. DI EGIDIO COLOMBO & C., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, belts for mechanical goods conveyors, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Legnano, Италия.

  5. C.I.M.A. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.I.M.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - машини и техника, Заваряване и спояване - машини и пособия, Метали - машини и техника, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Zanica, Италия.

  6. GENNARI CARLO

    Италия

    Предприятието GENNARI CARLO, e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, industrial use stoves, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  7. SILVI & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието SILVI & C. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - машини и техника, Заваряване и спояване - машини и пособия, Метали - машини и техника, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Lesmo, Италия.

  8. CO.RAM S.R.L.

    Италия

    Предприятието CO.RAM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, electronic servomechanisms, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Passirano, Италия.

  9. INTEC ROBOTIC SOLUTIONS S.P.A.

    Италия

  10. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

    Италия

    Предприятието KURVERS PIPING ITALY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

65 Фирми

Категория