• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - превозни средства и транспортна техника

Резултати за

Внос-износ - превозни средства и транспортна техника

ИталияПалермо и Сицилия
  1. AGATE TRASPORTI SRL

    Италия

    Предприятието AGATE TRASPORTI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, national transport, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и international road haulage. Седалището му е в/ъв Mazara Del Vallo, Италия.

  2. NEXT TO BUSINESS SRLS

    Италия

    Предприятието NEXT TO BUSINESS SRLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Международен товарен транспорт, international transport, national shipping, Международен товарен транспорт, и product distribution services on local markets. Седалището му е в/ъв Ispica, Италия.

  3. MESSINA VINCENZO

    Италия

    Предприятието MESSINA VINCENZO, и работи в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  4. FRUTTEXPORT S.R.L.

    Италия