• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияПалермо и СицилияТърговец на едро
  1. AUTERIHOTELLERIE

    Италия

    Предприятието AUTERIHOTELLERIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Misterbianco, Италия.

  2. GIAMMUSSO S.R.L. - ARREDAMENTI COMMERCIALI

    Италия

    Предприятието GIAMMUSSO S.R.L. - ARREDAMENTI COMMERCIALI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв San Cataldo, Италия.

  3. KAIMAN SNC

    Италия

    Предприятието KAIMAN SNC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Магазини - подреждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв Gela, Италия.

  4. IDEE S.R.L.

    Италия

    Предприятието IDEE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Caltagirone, Италия.

  5. F.LLI PIACENTINO

    Италия

    Предприятието F.LLI PIACENTINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Trapani, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DELTAUNO S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELTAUNO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Офис - материали и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  2. ROMEO SALVATORE GRANDI IMPIANTI

    Италия

    Предприятието ROMEO SALVATORE GRANDI IMPIANTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  3. P.A.I.R. S.R.L.

    Италия

    Предприятието P.A.I.R. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

  4. CONTRACT DIVISION S.R.L.

    Италия

  5. PAROLINO S.R.L.

    Италия

  1. NASTA E C. CARTA E IMBALLAGGI S.P.A.

    Италия

  2. IFA S.R.L.

    Италия

  1. M.B.A. TERMOCOLD DI MULÈ ROSA MARIA

    Италия

  2. SAGRIM S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAGRIM S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. ARREDI ROMANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARREDI ROMANO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Trapani, Италия.