• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияПалермо и Сицилия
  1. A.A.T ORANFRESH

    Италия

    Предприятието A.A.T ORANFRESH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на electric citrus-fruit squeezers, и drink vending machine. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  2. EUROPSCALES

    Италия

    Предприятието EUROPSCALES, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на waterproof scale, precision scales, standardised balance, и scales. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. FOOD AND RENT ATTREZZATURE ALBERGHIERE

    Италия

    Предприятието FOOD AND RENT ATTREZZATURE ALBERGHIERE, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на machines and equipment for hotels, catering and public premises, refrigerated cabinets for restaurants, bar and restaurant furnishing, и items for bars, restaurants, hotels. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. AUTERIHOTELLERIE

    Италия

    Предприятието AUTERIHOTELLERIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Misterbianco, Италия.

  5. SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE

    Италия

    Предприятието SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Химическо чистене - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилници, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хладилници, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Office and shop planning. Седалището му е в/ъв Palagonia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TECNO SERVICE

    Италия

    Предприятието TECNO SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди, Поправка на потребителски стоки, Електродомакински уреди - големи уреди, и Поправка на потребителски стоки. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  2. MASTERCOMMERCE.IT S.R.L.

    Италия

    Предприятието MASTERCOMMERCE.IT S.R.L., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Какао и шоколад - машини и материал. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  3. KAIMAN SNC

    Италия

    Предприятието KAIMAN SNC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Магазини - подреждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв Gela, Италия.

  4. GIAMMUSSO S.R.L. - ARREDAMENTI COMMERCIALI

    Италия

    Предприятието GIAMMUSSO S.R.L. - ARREDAMENTI COMMERCIALI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв San Cataldo, Италия.

  5. ITALIGIENE

    Италия

    Предприятието ITALIGIENE, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  1. PIANO B SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

    Италия

    Предприятието PIANO B SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  2. IDEE S.R.L.

    Италия

    Предприятието IDEE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Caltagirone, Италия.

  1. ROMEO SALVATORE GRANDI IMPIANTI

    Италия

    Предприятието ROMEO SALVATORE GRANDI IMPIANTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  2. DIANA 2000 S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIANA 2000 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Petrosino, Италия.

  3. FARC

    Италия

    Предприятието FARC, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  4. G.S.A. FORNITURE DI FAMULARI CARMELA

    Италия

    Предприятието G.S.A. FORNITURE DI FAMULARI CARMELA, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  5. DINA PROFESSIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието DINA PROFESSIONAL S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв San Giovanni La Punta, Италия.

  6. S.C.F. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.C.F. S.R.L., и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  7. C.F.C. DI S. FONTANA R. CAMPO S.N.C.

    Италия

    Предприятието C.F.C. DI S. FONTANA R. CAMPO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gibellina, Италия.

  8. CALLSYSTEM

    Италия

    Предприятието CALLSYSTEM, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  1. AL.CA.PAN. DI ALABISO CALOGERO

    Италия

    Предприятието AL.CA.PAN. DI ALABISO CALOGERO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Licata, Италия.

  2. F.LLI PIACENTINO

    Италия

    Предприятието F.LLI PIACENTINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Trapani, Италия.

  3. SOMMATINO GIOVANNI

    Италия

    Предприятието SOMMATINO GIOVANNI, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. LAVANDERIA INDUSTRIALE TURCHESE S.R.L.

    Италия

    Предприятието LAVANDERIA INDUSTRIALE TURCHESE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Машини за лъскане на обувки, Почистване - услуги, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Calatabiano, Италия.

  5. ANDO' CERAMICHE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANDO' CERAMICHE S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бани - мебели и аксесоари, Домашни врати, Бани - мебели и аксесоари, и Домашни врати. Седалището му е в/ъв Mascali, Италия.

  6. CARDILE E TROIA DI ANNA TROIA S.N.C.

    Италия

    Предприятието CARDILE E TROIA DI ANNA TROIA S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Работно и предпазно облекло, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  7. DELTAUNO S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELTAUNO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Офис - материали и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

  8. BARBERA GIUSEPPE C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието BARBERA GIUSEPPE C. S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Trapani, Италия.

  9. CHANTILLY - BAR PASTICCERIA PALERMO

    Италия

    Предприятието CHANTILLY - BAR PASTICCERIA PALERMO, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  10. 3 EFFE ARREDI

    Италия

    Предприятието 3 EFFE ARREDI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Siracusa, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

72 Фирми

Категория