• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - електрическа и електронна техника

Резултати за

Внос-износ - електрическа и електронна техника - Разпространител - Италия

ИталияРазпространител
  1. DB SERVICE / DEBLO.IT

    Италия

    Предприятието DB SERVICE / DEBLO.IT, e Разпространител, и работи в сферата на Бордови електронни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, Информатика - артикули и принадлежности, Внос-износ - електрическа и електронна техника, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Galatina, Италия.

  2. A.N.T. DISTRIBUTION SRL.

    Италия

    Предприятието A.N.T. DISTRIBUTION SRL., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Grandate, Италия.

  3. LED ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието LED ITALIA SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Pozzuolo Martesana, Milano, Италия.

  4. CORRERA ELETTROFORNITURE

    Италия

    Предприятието CORRERA ELETTROFORNITURE, e Разпространител, и работи в сферата на електротехника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, Video surveillance and home automation solutions, Alarms and intrusion, Внос-износ - електрическа и електронна техника, и lighting equipment. Седалището му е в/ъв Maddaloni, Италия.