• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • риболов - внос-износ

Резултати за

Риболов - внос-износ - Италия

Италия
  1. VENETO PESCA SRL

    Италия

    Предприятието VENETO PESCA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), fish product, и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Portogruaro, Италия.

  2. BIANCO DI MAZARA SRL

    Италия

    Предприятието BIANCO DI MAZARA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Корабоплаване - риболовно снаряжение. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, king shrimps, shrimp, Риболов - внос-износ, и frozen fish export. Седалището му е в/ъв Mazara Del Vallo, Италия.

  3. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

    Италия

    Предприятието ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на swordfish, tuna in water, и tuna. Седалището му е в/ъв Cinisello Balsamo(mi), Италия.

  4. FILIERA CORTA DEL MARE SRL

    Италия

    Предприятието FILIERA CORTA DEL MARE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Termoli, Италия.

  5. LOBSTER SEAFOOD SRL

    Италия

    Предприятието LOBSTER SEAFOOD SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Volla, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PESCA SPORTIVA CAMPALTO

    Италия

    Предприятието PESCA SPORTIVA CAMPALTO, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  2. E. M. FISH TRADE S.R.L.

    Италия

    Предприятието E. M. FISH TRADE S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. JOLLY PESCA O. P. SCARL

    Италия

    Предприятието JOLLY PESCA O. P. SCARL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на raised mussels, и mussels. Седалището му е в/ъв Cagnano Varano, Италия.

  4. QUATTRO G S.R.L.

    Италия

    Предприятието QUATTRO G S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Civitanova Marche, Италия.

  5. LA SPADARA SRL

    Италия

    Предприятието LA SPADARA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fish product. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. FELIMAR PRODOTTI ITTICI SICILIA

    Италия

    Предприятието FELIMAR PRODOTTI ITTICI SICILIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sicilian cuisine. Седалището му е в/ъв mazara del vallo, Италия.

  2. G&G ITTIMAN FISH S.R.L.

    Италия

    Предприятието G&G ITTIMAN FISH S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  1. IL MARE S.R.L

    Италия

    Предприятието IL MARE S.R.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  2. MINABA SRL

    Италия

    Предприятието MINABA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на seafood. Седалището му е в/ъв Manfredonia, Италия.

  3. FORNOVYS SRL

    Италия

    Предприятието FORNOVYS SRL, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carnago (varese), Италия.

  4. MIDA TESSILE

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието MIDA TESSILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Мода - стилисти, Тъкани, Пуловери, Мъжки дрехи, Трикотаж, Текстил - внос-износ, knitwear factory, и custom knitwear. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  5. AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, fruit and vegetable wholesaler, salad, Freschezza che piace, Fruits import export, ecological products, fruit export, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и adult vegetables. Седалището му е в/ъв Loreggia, Италия.

  6. ATLAFIC ITALIA S.R.L.

    Италия

  7. ART MUSIC S.R.L.

    Италия

  8. PARMA PRODOTTI ALIMENTARI S.R.L.

    Италия

  1. TJ POINT S.R.L.

    Италия

  2. SIC S.R.L.

    Италия

  3. P.D.M. S.R.L.

    Италия

  4. S. & D. PUGLIA SAS

    Италия

    Предприятието S. & D. PUGLIA SAS, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, breadsticks, Хранeнe - внос-износ, bakery products, и taralli crackers. Седалището му е в/ъв Ostuni (Br), Италия.

  5. CAVARRA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието CAVARRA GROUP SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, machinery and equipment, food / beverages - wholesale and retail, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  6. SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  7. MIKI MODA SRL

    Италия

    Предприятието MIKI MODA SRL, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cesena (fc), Италия.

  8. BOLHAS TRADING S.R.L.

    Италия

  9. ITALCESTI - IMPORT DI MARCHI GIORGIO

    Италия

    Предприятието ITALCESTI - IMPORT DI MARCHI GIORGIO, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cimadolmo, Италия.

  10. ANKLA S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Риболов - внос-износ - Италия

Брой резултати

1143 Фирми