• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

ИталияТриест и Фриули-Венеция Джулия
  1. BESTPRATO

    Италия

    Предприятието BESTPRATO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на lawn seed, и Soil conditioners and fertilizers. Седалището му е в/ъв San Vito Al Tagliamento, Италия.

  2. MATTIONI SEVERINO

    Италия

    Предприятието MATTIONI SEVERINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cassacco, Италия.

  3. AGROMECCANICA

    Италия

    Предприятието AGROMECCANICA, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Muggia, Италия.

  4. CHERUBIN S.R.L.

    Италия

    Предприятието CHERUBIN S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Силажорезачки, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Силажорезачки. Седалището му е в/ъв San Martino Al Tagliamento, Италия.

  5. FIORETTO RENATO S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIORETTO RENATO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Бисквити и дребни сладки, Хляб и сладкарски изделия, и Бисквити и дребни сладки. Седалището му е в/ъв San Canzian D'isonzo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AIFA S.R.L.

    Италия

    Предприятието AIFA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Силажорезачки, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Силажорезачки. Седалището му е в/ъв Fiume Veneto, Италия.

  2. NEVI PIETRO

    Италия

  3. DAFNE DI PASCOLINI MASSIMO

    Италия

  4. FLORTEC S.R.L.

    Италия

  5. STAR FLOWER DI NOCCHIERI STELLA

    Италия

  1. BINUTTI S.R.L.

    Италия

  2. F.B.C. S.A.S. DI FRATI OMAR & C.

    Италия

  1. KORYL S.R.L.

    Италия

  2. BARISON ANDREA

    Италия