• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фармация - внос-износ

Резултати за

Фармация - внос-износ - Италия

Италия
  1. FRATELLI MARZI SRL -MARZI MEDICAL

    Италия

    Предприятието FRATELLI MARZI SRL -MARZI MEDICAL, e Производител, и работи в сферата на Защитни маски. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, iso 9000 certifications, Cleanroom production environment, product certification, и Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Campi Bisenzio, Италия.

  2. FARMACIA ACCORSI DEL DR. FRANCESCO ACCORSI

    Италия

    Предприятието FARMACIA ACCORSI DEL DR. FRANCESCO ACCORSI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, pharmacy, baby foods, Фармация - внос-износ, и pain killers. Седалището му е в/ъв Sarzana, Италия.

  3. DARIA GUAITA

    Италия

    Предприятието DARIA GUAITA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на heat support strapping, adhesive support strapping, и support strapping for athletes. Седалището му е в/ъв Cerlongo-Goito, Италия.

  4. GRUPPO FARMAIMPRESA SRL

    Италия

    Предприятието GRUPPO FARMAIMPRESA SRL, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  5. MAXMEDICAL GROUP SRL

    Италия

    Предприятието MAXMEDICAL GROUP SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Technical consultants in logistics and warehouse management. Седалището му е в/ъв Zoppola, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FINNERMAN GROUP

    Италия

    Предприятието FINNERMAN GROUP, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на acoustic devices, hidden sound devices, digital hearing aids, и hearing prostheses. Седалището му е в/ъв Cadelbosco Sopra, Италия.

  2. FARMACIA S. MARGHERITA

    Италия

    Предприятието FARMACIA S. MARGHERITA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на homeopathic products, finding local and foreign service providers, и heat support strapping. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  3. FOR.ME.SA. SRL

    Италия

    Предприятието FOR.ME.SA. SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на parapharmaceutical products, и hospital supplies. Седалището му е в/ъв Noceto, Италия.

  4. DEL DR. PAOLO SINNO

    Италия

    Предприятието DEL DR. PAOLO SINNO, e Разпространител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pharmaceutical assistance, baby foods, milk enzymes, и medicines for veterinary use. Седалището му е в/ъв Vomero-Napoli, Италия.

  5. FARMACIA CANDELORI

    Италия

    Предприятието FARMACIA CANDELORI, e Разпространител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Teramo, Италия.

  1. FARMACED SERVIZI SRL

    Италия

    Предприятието FARMACED SERVIZI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  2. FARMACEUTICA MONZESE SRL

    Италия

    Предприятието FARMACEUTICA MONZESE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trieste, Италия.

  1. PHARMA FORNITURE

    Италия

    Предприятието PHARMA FORNITURE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на office stationery, и pharmacy. Седалището му е в/ъв Bassano del Grappa, Италия.

  2. CAVALLARI GINO S.N.C.

    Италия

    Предприятието CAVALLARI GINO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Медицински газ, industrial gas, medical gases, Медицински газ, и chemicals for laboratories. Седалището му е в/ъв Cuorgnè, Италия.

  3. FARMACIA SPALLETA

    Италия

    Предприятието FARMACIA SPALLETA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Pompei, Италия.

  4. ASMFARMA

    Италия

    Предприятието ASMFARMA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на pharmacy, и integrators. Седалището му е в/ъв Venaria Reale, Италия.

  5. BIO CHEM SRL

    Италия

    Предприятието BIO CHEM SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Cosmetic certification. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  6. ANABOLIZZANTI-NATURALI.IT

    Италия

    Предприятието ANABOLIZZANTI-NATURALI.IT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на fitness gear. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. CAME SRL

    Италия

    Предприятието CAME SRL, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химически абразиви, Химически свързващи елементи в бетонен разтвор, Антикорозия - химически препарати, Алкохоли, феноли и производни, Химически абразиви, Химически свързващи елементи в бетонен разтвор, Антикорозия - химически препарати, и Алкохоли, феноли и производни. Седалището му е в/ъв Origgio (Va), Италия.

  8. LATUAFARMACIAONLINE

    Италия

    Предприятието LATUAFARMACIAONLINE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Bagno A Ripoli, Италия.

  1. N.C.T. NEW CHEMICAL TECHNOLOGY S.R.L.

    Италия

    Предприятието N.C.T. NEW CHEMICAL TECHNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Z.ind. Casarola San Clemente, Италия.

  2. KALINDRA.IT THE IT STYLE POWERED BY BLUE FARM S.R.L.

    Италия

    Предприятието KALINDRA.IT THE IT STYLE POWERED BY BLUE FARM S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв San Vito Al Tagliamento, Италия.

  3. FARMA 365 SRL

    Италия

    Предприятието FARMA 365 SRL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. DYSTAR ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието DYSTAR ITALIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Garbagnate Milanese (MI), Италия.

  5. SOCIETA' COOPERATIVA FARMACEUTICA

    Италия

    Предприятието SOCIETA' COOPERATIVA FARMACEUTICA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Milano (Mi), Италия.

  6. STUDIO BENFENATI & ALBERTI (S.R.L.)

    Италия

  7. FIGLI DI GUIDO LAPI (S.P.A.)

    Италия

  8. REFRATTARI INDUSTRIALI SRL

    Италия

  9. FRACOPEL (S.P.A.)

    Италия

  10. SOC.CHIMICA EMILIO FEDELI SPA

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Фармация - внос-износ - Италия

Брой резултати

1159 Фирми