• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • музикална издателска дейност- дискове и записани касети - аудио и видео

Резултати за

Музикална издателска дейност- дискове и записани касети - аудио и видео

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. MATERIALI SONORI

    Италия

    Предприятието MATERIALI SONORI, e Производител, и работи в сферата на CD - щанцоване. Освен това развива дейност и в сферата на Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Касетки и магнитни ленти за записване, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Касетки и магнитни ленти за записване. Седалището му е в/ъв San Giovanni Valdarno, Италия.

  2. A&C RECORDING

    Италия

    Предприятието A&C RECORDING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео. Седалището му е в/ъв Piano Di Mommio, Италия.

  3. KINZICA OPTICAL MEDIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието KINZICA OPTICAL MEDIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Освен това развива дейност и в сферата на CD - щанцоване, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, CD - щанцоване, и Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео. Седалището му е в/ъв Pisa, Италия.

  4. LIM EDITRICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието LIM EDITRICE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на CD - щанцоване. Освен това развива дейност и в сферата на Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Щанцоване на CD-ROM и DVD. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

  5. AGENZIA SIAE DI AZZURRINI LUCIANA

    Италия

    Предприятието AGENZIA SIAE DI AZZURRINI LUCIANA, и работи в сферата на CD - щанцоване. Освен това развива дейност и в сферата на Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Щанцоване на CD-ROM и DVD. Седалището му е в/ъв Pontedera, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALMUD EDIZIONI MUSICALI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALMUD EDIZIONI MUSICALI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на CD - щанцоване. Освен това развива дейност и в сферата на Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Щанцоване на CD-ROM и DVD. Седалището му е в/ъв Forte Dei Marmi, Италия.

  2. CCD CENTRO CINEMATOGRAFICO DIFFUSIONE S.A.S. DI POLINI RE C

    Италия

    Предприятието CCD CENTRO CINEMATOGRAFICO DIFFUSIONE S.A.S. DI POLINI RE C, e Търговец на едро, и работи в сферата на CD - щанцоване. Освен това развива дейност и в сферата на Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Касетки и магнитни ленти за записване, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, и Касетки и магнитни ленти за записване. Седалището му е в/ъв Lastra A Signa, Италия.

  3. GIGLIO EDIZIONI MUSICALI S.A.S. DI TANINI PATRIZIA & C.

    Италия

  4. PIO DI STEFANINI PIETRO

    Италия

  5. SMILAX PUBLISHING S.R.L.

    Италия

  1. EXTRAVAGANZA PUBLISHING S.R.L.

    Италия

  2. CAFE' CONCERTO S.R.L.

    Италия

  1. GENERAL VIDEO RECORDING

    Италия

  2. BOFFO PAOLO

    Италия

  3. CIACCI FABIO

    Италия

  4. FERRARI FRANCESCA

    Италия

  5. DI.VI.DI VIDEO S.R.L.

    Италия

  6. JOE & JOE S.R.L.

    Италия