• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. CENTRO ORTOPEDICO SANITARIO BECHERELLI DI BECHERELLI GIOVANNA

    Италия

    Предприятието CENTRO ORTOPEDICO SANITARIO BECHERELLI DI BECHERELLI GIOVANNA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедични протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. OFFICINA ORTOPEDICA MAFFI S.R.L.

    Италия

    Предприятието OFFICINA ORTOPEDICA MAFFI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедични протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  3. ALLEGRA MARCO

    Италия

    Предприятието ALLEGRA MARCO, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  4. ORTOPEDIA FIORENTINA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ORTOPEDIA FIORENTINA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  5. GENERAL PROJECT SRL

    Италия

    Предприятието GENERAL PROJECT SRL, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Montespertoli (Fi), Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SANITARIA MEDICAL DOTT. LINARI

    Италия

    Предприятието SANITARIA MEDICAL DOTT. LINARI, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  2. DELTA HOSPITAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELTA HOSPITAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицински газ - уреди и иструменти, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Медицински газ - уреди и иструменти. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. CENTRO ORTOPEDICO FOLLONICHESE DI VASILE GIUSEPPE & C. - SOCIETA' IN N

    Италия

    Предприятието CENTRO ORTOPEDICO FOLLONICHESE DI VASILE GIUSEPPE & C. - SOCIETA' IN N, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Follonica, Италия.

  4. BIONEN S.A.S.

    Италия

    Предприятието BIONEN S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  5. LABORATORIO ORTOPEDICO SANITARIA PICCHIONI LIVIO

    Италия

    Предприятието LABORATORIO ORTOPEDICO SANITARIA PICCHIONI LIVIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

  1. POLYMED S.R.L.

    Италия

    Предприятието POLYMED S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Barberino Tavarnelle, Италия.

  2. L'ORTHOPEDIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието L'ORTHOPEDIA S.R.L., и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Хирургически протези, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, и Хирургически протези. Седалището му е в/ъв Castiglion Fiorentino, Италия.

  1. DRIVE AIR S.A.S. DI ROCCABIANCA LUCA & C.

    Италия

    Предприятието DRIVE AIR S.A.S. DI ROCCABIANCA LUCA & C., e Производител, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  2. SANITAL ORTOPEDIA

    Италия

    Предприятието SANITAL ORTOPEDIA, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedic articles, и strapless bodice. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. ORTOPEDIA CIAGLIA S.R.L.

    Италия

  4. UNITEC S.R.L.

    Италия

  5. FIAB S.P.A.

    Италия

  6. KEY SERVICE S.A.S. DI KLUN MARCO & C.

    Италия

  7. FONDAZIONE DON CARLO GNOCCHI ONLUS

    Италия

  8. WENATEX DISTRIBUZIONE S.R.L.

    Италия

  1. NE.RO S.R.L.

    Италия

  2. B.M. SANITAS S.R.L.

    Италия

  3. CISA PRODUCTION S.R.L. UNIPERSONALE

    Италия

  4. CONSORZIO SERVIZI INTEGRATI DI GESTIONE DELLE APPARECCHIATURE ELETTROMEDICALI

    Италия

  5. MEDICAL VISION S.R.L.

    Италия

  6. SPERANZI ALFREDO

    Италия

  7. ORTOPEDIA PRATESE S.R.L.

    Италия

  8. SCLAVO DIAGNOSTICS INTERNATIONAL SPA

    Италия

  9. EXACTECH ITALIA

    Италия

  10. CENTRO ORTOPROTESICO TOSCANO S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно